Ljubav

Style

Horoskop i ljubav! Škorpija je najposesivniji znak Zodijaka!

Horoskop i ljubav! Škorpija je najposesivniji znak Zodijaka, a astrolozi kažu da su veoma otvorene i reći će odmah šta misle, tako da sa njima znate odmah na čemu ste...

Horoskop i ljubav! Škorpija je najposesivniji znak Zodijaka! Svet Plus





Mnogi smatraju da Škorpije lako zavode, vole flert i veoma su strastvene.


Astrolozi će se složiti da su Škorpije najsenzualniji znak zodijaka. Veoma su strastvene, i intimnost shvataju ozbiljno. Često su posesivne, pa pokušavaju da dominiraju onima koje vole. Kada se zaljube, predane su do kraja, ali u veze ulaze po malo nepoverljivo. Veći deo predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora i posmatranja.

Ono što će privući Škorpiju jeste inteligencija, iskrenost i poštenje. Veoma su otvorene, reći će odmah šta misle, tako da sa njima znate odmah na čemu ste.

Ne laskaju, a i same ne očekuju da im laskate. One same najbolje znaju koliko vrede.

 

Ako ste crnka, plavuša, brineta: Koje boje vam najbolje stoje?









Ako je sudite po astrologiji, najbolji izbor za vezu su ipak sledeći znakovi:


Rak

Rak se smatra jedan od najemotivnijih znakova zodijaka i odlični su vođenju zrelijih razgovora. Teško se prepušta prošlosti i smtra se mudrim znakom. Mrzi da bude u sukobu sa ljudima, ali i sa sobom i ne veruje da bi trebalo da se igra sa nečijim emocijama. Oni su baš za vezu, brak i otvorenog su srca.

Vage

One uvek žele da postupe ispravno. Takođe su vešte u komunikaciji i lako barataju sa rečima. Ako se zabavljate sa Vagom, dobićete partnera diplomatu koji je uvek tu da vas sasluša i da bude uz vas.

Jarac

Poznati su po kreiranju planova koji se ostvaruju bez problema, ali i po emocionalnoj zrelosti, možda i većoj od bilo kojih drugih horoskopskih znakova. Nisu najbolji u izražavanju svojih emocija, ali oni definitivno poseduju emocionalnu zrelost koja može da se nosi sa svakom osobom.

 

Ručak koji nećete zaboraviti! Meso na najbolji način! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>