Zadruga

Parovi

Jelena Batos i Dragana Mitrović zauvek napustile rijaliti Zadruga! (VIDEO)

Jelena Batos i Dragana Mitrović zauvek napustile rijaliti Zadruga! Jelena je otkrila šta joj je Ša krišom govorio o Tari, a Draganu koja je imala samo jedan posto glasova,  je studiju dočekao Šebez!

Jelena Batos i Dragana Mitrović zauvek napustile rijaliti Zadruga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Jelena Batos se osvrnula na odnos sa Nenadom Aleksićem Ša i njihovim brojnim razgovorima, koje mnogi nisu čuli:


Pitao je on mene da li je on sve to sa Tarom zaslužio, da li je pogrešio, rekao mi je, da je on na njenom mestu, da ne bi izlazio iz stana, već da bi je samo čekao. On najviše sebe voli, to je dokazao prvo kad je ostavio onakvu ženu, ne mareći za to kako se ona oseća. Rekao mi je da nikada nije voleo nekoga kao Taru - počela je Jelena.




 




 



 



Dragana Mitrović napustila je "Zadrugu 4" i pridružila se Dušici Jakovljević u studiju, a sačekao ju je i bivši dečko, Stefan Šebez, koji nije došao praznih ruku:



Super što je došao, taman da nešto razrešimo. Hvala mu, stvarno je lepo. Od same sebe ne možeš pobeći, imala sam privatnih problema, pa sam bila razočarana što se Šebeza tiče isto, bilo je teško na početku. Utočište sam našla u pabu, tamo sam bila ja. Ja nisam takva, nisam depresivna, tamo sam postala i kvarna, taj deo mi se ne sviđa, ali sam morala da se branim, iako to nije opravdanje - govorila je Dragana kroz suze.






 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>