TV Show

Parovi

Nenad Aleksić Ša: Ne verujem da Ivana pati, ja nisam čovek za nju!

Ne verujem da Ivana pati, ja nisam čovek za nju! I ovog subotnjeg popodneva na televiziji Pink je novo izdanje emisije "Magazin In" u kojoj je autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila aktuelne zadrugare i to Nenada Aleksića Ša, Sandru Rešić, Marka Đedovića, Nadicu Zeljković i Paulu Hublin. 

Nenad Aleksić Ša: Ne verujem da Ivana pati, ja nisam čovek za nju! Screenshoot/Instagram

Ša je progovorio o bivšoj supruzi Ivani, a onda je spomenuo i devojku Taru Simov. Reper je istakao da njegova bivša supruga zaslužuje drugog muškarca pored sebe.

Zbog koga ste najviše propatili i patite do sada? – glasilo je pitanje za Ša.

Nisam propatio, jedino proteklih mesec i po dana. Nosim na leđima tridesetak ljudi. Osoba koju volim nije pored mene, bilo bi mi mnogo lakše da guram sve ovo, ne bih morao sam – rekao je Ša.Šta misliš, ko više pati, tvoja bivša supruga ili Taraupitala je repera Sanja Marinković.


Ne verujem da bivša supruga pati, ima svoj život. Ja nisam muškarac za nju, ona zaslužuje drugačijeg muškarca. Ja sam ovde, moja devojka je napolju. Ne mogu da ulazim u to da li Tara pati, ali osećam da joj falim. Mislim da joj je teško, lakše je boraviti napolju negdo ovde. Njoj je lakše da bude napolju, imaš društvo i sve. Ja bih voleo da je ona unutra – rekao je Nenad Aleksić Ša u emisiji "Magazin In".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>