TV Show

Parovi

Zvezda mnogih serija, Milan Marić karijeru započeo u Velikom bratu!

Zvezda mnogih serija, kao što je "Besa", "Državni službenik", "Toma" Milan Marić karijeru započeo u Velikom bratu! Evo kako se to dogodilo! 

Zvezda mnogih serija, Milan Marić karijeru započeo u Velikom bratu! Screenshoot/Instagram




Milan Marić jedan je od najpopularnijih i najzaposlenijih glumaca mlađe generacije. U danu kada je imao let za Sloveniju gde sprema novu pozorišnu predstavu, zvezda serija “Besa”, “Državni službenik”, “Toma”… u emisiji TV lica – kao sav normalan svet otkrio je šta je ono što ga najviše ispunjava, koje su to uloge obeležile njegovu karijeru, a o kojima tek mašta.


Uz opasku da ga često brkaju sa imenjacima i da dobija pitanja o tome kako je bilo glumiti u filmu Rane ili učestvovati u Velikom bratu, ali da ipak ništa ne zamera novinarima  osim tekstova u kojima su se bavili njegovim emotivnim životom, Milan Marić je rado govorio snimanju filma Dovlatov, roli Čedomira Jovanovića u seriji Porodica kao i svojoj porodici.


Zanimljivo je da je karijeru u Rusiji otpočeo tumačeći glavnu ulogu iako nikada pre toga nije učio ruski jezik, kao i to da se u njegovoj porodici niko nije bavio poslom za koji se opredelio.

Biće reči i o ulozi Tome Zdravkovića u filmu koji je upravo završio, ali i o ličnim planovima, društvenoj odgovornosti koja mu je važna i želji da pomogne otvaranje institucije za lečenje zavisnika od opijata kao cilju koji je postavio pred sebe.


Ne propustite – TV lica… kao sav normalan svet u subotu 19. juna na RTS 1 od 13.45.

 

Milan Marić o vezi sa 18. godina starijom glumicom!








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>