Region

Svet

Katarina Grujić u svađi sa ocem zbog venčanja!

Katarina Grujić u svađi sa ocem zbog venčanja! Pevačica ne želi svadbu u Crnoj Gori jer su joj svi prijatelji u Beogradu, a njen otac to zahteva!

Katarina Grujić u svađi sa ocem zbog venčanja! Screenshoot/Instagram

Katarina Grujić posvađala se sa svojim ocem Grujom zbog venčanja sa Markom Gobeljićem.


Ona ne želi svadbu u Crnoj Gori jer su joj svi prijatelji u Beogradu, a njen otac to zahteva!

- Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku, kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom. Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju - kazao je izvor blizak Katarini za "Informer", pa dodao:


- Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je sve vreme ćutao, nije želeo da se meša.Kaća želi da sledeće godine organizuje veliku svadbu za čak 500 ljudi, a velika želja joj je da to bude u jednom lokalu na Senjaku.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>