Region

Svet

Dragani Mirković muž sve dao, evo kako su se upoznali!

Toni i Dragana su se venčali 28. septembra 1999. godine, a iz braka imaju starijeg sina Marka i ćerku Manuelu. Pevačici Dragani Mirković muž je sve dao, a evo kako su se upoznali! 

Dragani Mirković muž sve dao, evo kako su se upoznali! Screenshoot/Instagram
Pevačica Dragana Mirković nedavno je na društveni mrežama objavila tužnu vest - njen svekar, otac Tonija Bjelića, Anto je preminuo. O Toniju i Anti Bjeliću malo se zna, osim da su se obojica bavili biznisima raznih vrsta.


Draganin muž je rođen u Austriji kao Antonije Bjelić, sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.Toni i Dragana su se venčali 28. septembra 1999. godine, a iz braka imaju starijeg sina Marka i ćerku Manuelu.


Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko znanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.


Draganu Mirković je upoznao na jednom njenom nastupu u Beču, kada je Tonija i njegovu današnju suprugu upoznao estradni menadžer. Toni je tada uspeo da nabavi Draganin broj telefona i dugo sa njom održavao vezu na daljinu.Posle dve godine par je počeo da živi zajedno u Beču, a jednom prilikom su otkrili da je prosidba pala na semaforu i to dok su čekali da se upali zeleno svetlo!

Dragana je u jednom od ranijih intervjua istakla da taj momenat smatra za najromantičniji u svom životu.

- Najlepše je da svoju devojku zaprosite dok je na semaforu crveno svetlo, jer tako ne može da vam pobegne

Toni je svojevremeno priznao da uopšte nije znao ko je Dragana Mirković kada ju je prvi put video, jer je odrastao u Austriji i nije bio upućen u srpsku muzičku scenu.Bijelić je poznat kao velikodušan muž, pa je Dragani je za 50. rođendan poklonio "mercedes" koji vozi i Kanje Vest, a koji navodno košta oko pola miliona evra.

On je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio "Jer sam tako želeo".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>