Zadruga

Parovi

Haos zbog Kije Kockar! Kristija Golubović ponovo preti! (VIDEO)

Haos zbog Kije Kockar! Kristija Golubović ponovo preti, otkazale su mu sve "kočnice". Jovana i Stefan takođe kivni na nju...

Haos zbog Kije Kockar! Kristija Golubović ponovo preti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




U toku pitanja gledalaca, postavljeno je pitanje za Jovanu Ljubisavljević:

Kada već pričaš o poštovanju i vaspitanju, što te majka nije naučila da se izviniš za loš postupak prema Luki i kako si Lukinoj majci vratila za sve? - glasilo je pitanje.

Ja sam se ponašala kao da sam deo te porodice, ali sam ja jedino Luku povredila, nemam šta sa njom. To više nije deo mog života - rekla je Jovana.

To se sad kosi sa onim što si ti pričala. Ne treba da se vodi, nego da prihvati grešku, zato stižu ova pitanja, zato što je ona tu vezu veličala - dobacio je Mića.

Ja sam osuđena više nego ljudi koji su u braku. Svako ko je u nekom odnosu to idealizuje. Ostavila sam svoju prvu ljubav, kao što sam njega volela, sad više volim drugu ljubav - pravdala se misica.

Pitanje za Stefana:  Kada ti je Kija Kockar rekla prošle godine šta misli o tebi, napadao si je sa devojkom, sada ti je rekla ono što tebi odgovara, opet ti nije po volji - glasio je komentar.

Nije tačno, ja sam stao tada na stranu Kije. Ja sam tada rekao da niko ne može da vređa moje prijatelje - govorio je Stefan.

Kija je rekla da nastavimo, da je sve kao i naša veza, to je bila ironija, nije sad imao od čega da je brani - rekla je misica.

Pa, lepo ti je rekla, on beži, ti ga vraćaš - poručila je Nadica.


Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih je*ao pored wc šolje! Peticija za zaštitu šolja! Nabijem ja nju na ku*ac! Neka dođe da je je*emo ovde verbalno! - govorio je Kristijan.

Nemoj, Kristijane, to ona i želi! - rekao je Karić.

Kunem se da ću joj pokazati šta je rijaliti! - vikao je Kristijan Golubović.




 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>