Style

Ljubav

Stiže nam Venera u Lavu! Ovan, Lav i Strelac treba da je iskoriste!

Stiže nam Venera u Lavu 27. juna i trajaće sve do 21. jula 2021.godine! Ovan, Lav i Strelac treba da je iskoriste na najbolji i najpametniji način, jer će im se itekako isplatiti.

Stiže nam Venera u Lavu! Ovan, Lav i Strelac treba da je iskoriste! Svet Plus

Kraljevska Venera u zagrljaju sa moćnim Marsom u Lavu učiniće da ljubav bude veličanstvena i velika, a u ovom periodu bićemo velikodušni i sa svojim novcem.


Kakva je Venera u Lavu?


Ona je kraljica lepote. Ona kaže gledajte svi u mene. I to kaže sa razlogom. Jer je Venera u Lavu jedna prelepa žena, koja je "skupa", perfektno obučena i koju morate da primetite!

Ona je jaka, kada voli voli Lavovski i daje 100% sebe. Sa njom je život pozornica, voli novac , voli luksuz ali isto tako ume sama da ga zaradi. Ona voli kada je svi obožavaju, kada joj se dive kada je maze.

Tok Venera tranzitira znakom Lava od 27.juna do 21.jula. Svima će nam biti nagalašeno ljubavno polje i poslovni život!Ovan
Vi ćete ovu Veneru osetiti na Lavovski način. Želećete da ste u centru pažnje, bićete neodoljivi za suprotni pol. Sva vaša energija biće usmerena na flert i zabavu. LJudi će juriti za vama kako bi bili u vašem okruženju i kako bi osetili vašu energiju. Na poslovnom planu može da dođe do tipične ženske ljubomore. Ako vam je šef žena eto sukoba. Ali ne zbog posla i kako ga obavljate već zbog vaše vrcave i zavodljive energije.


Lav
Sa ovim tranzitom vi ste svoj na svome. Sada je sve oko vas vaša pozornica, vaša javna scena. Vi se u toj energiji savršeno snalazite jer je ona u vašem DNK kodu. Kao i kod Ovna sada ste neodoljivi! Posao vam ide od ruke jer je komunikacija sa vaše strane zavodljiva, opušatajuća a opet sexi. Sada je dovoljan jedan pogled prema kolegi i on radi sve!

Vi uživate. Vi to jako dobro znate i to koristite. Tako i treba. Iskoristite ovaj tranzit, pokažite se u punom svetlu, obucite najlepšu haljinu i idite na poslovni sastanak. Sve pada u drugi plan kada se vi pojavite. Taj momenat iskoristite da napredujete, da dobijete sve što želite, veću platu bolju poziciju.


Strelac
Energija ove Venere vas učitava i pokreće. Pravi od vas zavodnicu koja je spavala sa tranzitom Venere u Raku. Budi u vama vamp ženu. Sada obucite onu kratku suknju koja pokazuje vaše duge i izvajane noge.

Venera u Lavu to traži od vas i vi je poslušajte! Ovo je vreme za ljubav prema sebi i podizanju samopuzdanja. Lav je kralj dzungle i traži od vas da vi budete kraljica svog života. Naročito poslovnog. Znate šta vam je činiti.

 

Luna Đogani i tek rođena beba: Savršen trenutak!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>