Region

Svet

Darko Lazić trajno bez dozvole! Našao je način da zaobiđe zakon!

Darko Lazić trajno bez dozvole! Našao je način da zaobiđe zakon! Pevač je planirao da se zajedno sa Marinom i sinom Aleksejem preseli u Nemačku, jer bi voleo da mu se sin tamo školuje.

Darko Lazić trajno bez dozvole! Našao je način da zaobiđe zakon! Screenshoot/Instagram





Darko Lazić hoće ponovo da polaže vožnju, ali ne u Srbiji. Folkeru je trajno oduzeta vozačka dozvola još 2013. godine, ali je on od tada redovno vozio bez isprava i za taj prekršaj je više puta kažnjavan.

Kada je 2018. godine doživeo tešku saobraćajku kod Brestača i jedva izvukao živu glavu, Lazić je obećao da više neće sedati za volan, ali izgleda da se nije opametio.


- Darku je trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji. I pre stravične saobraćajke imao je mnogo prekršaja. Silne kazne je poplaćao zbog upravljanja vozilom bez isprava, kao i zbog prekoračenja brzine. Da bi ponovo seo za volan, mora opet da polaže vožnju, ali je to sada mnogo komplikovanije i duže traje nego pre nekoliko godina. Zato je digao ruke od vozačke dozvole, barem u Srbiji - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je folker smislio kako da "preko noći" dođe do nove dozvole.


Planirao je da se zajedno sa Marinom i sinom Aleksejem preseli u Nemačku, jer bi voleo da mu se sin tamo školuje. To sve je palo u vodu kada ga je žena pre četiri meseca ostavila. Međutim, Darko nije odustao od svojih planova da ode u inostranstvo. Dodatni motiv za tu odluku mu je to što bi „preko" opet mogao da polaže vozački. Lazić otkriva da se seli u Nemačku čim završi sa nastupima preko leta.







- Posle letnje sezone selim se u Nemačku i to je moja definitivna odluka. Odlučio sam da u inostranstvu započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, a sada je vreme da nešto stvorim u životu. U planu mi je da u Nemačkoj otvorim kafanu ili restoran - kaže folkeri dodaje da planira da u inostranstvu ponovo polaže vožnju.

- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motoriza traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - ističe Darko Lazić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>