Style

Ljubav

Astrologija: 10. juna nikako ne radite ove stvari!

Prognoza za pomračenje Sunca u Blizancima, 10 juna 2021. godine. Astrologija upozorava nikako ne radite ove stvari! Trebali biste biti oprezni, jer obmana, čak i nenamerna, nije isključena. Možda će vam neko dati obećanje i neće ga ispuniti.

Astrologija: 10. juna nikako ne radite ove stvari! Svet Plus




Sunce i Mesec na 19 stepeni Blizanaca čine disharmoničan aspekt sa Neptunom u Ribama , pa je uticaj kontradiktoran. S jedne strane, Neptun je planeta nadahnuća i intuicije, aktiviranje njegove energije znači kreativne ideje, predosećanja, proročanske snove. Sve ovo može biti korisno i vredno za naš razvoj.


Ali Neptun takođe ima sposobnost stvaranja iluzija. Uticaj ove maglovite planete ponekad uzrokuje dvosmislene, nejasne situacije, čije značenje izmiče razumevanju. Komunikacija je teška, jer umesto jasnih poruka, možda ćete dobiti prikrivene savete koje je teško jednostavno protumačiti. Trebali biste biti oprezni, jer obmana, čak i nenamerna, nije isključena. Možda će vam neko dati obećanje i neće ga ispuniti. Ova energija ne mora trajati samo 10. juna, već njen efekat može dosezati i tokom narednih nedelja i meseci.

S druge strane, tačka pomračenja čini skladan aspekt sa Saturnom u Vodoliji , što će pomoći racionalnoj proceni životne situacije. Ova ozbiljna planeta podseća nas da budemo objektivni. Održavajte ravnotežu snova i stvarnosti, tada ćete lakše pronaći put do uspeha.

Najbolje je da dan pomračenja provedete u opuštenom i poznatom okruženju, savetuju astrolozi. Tri dana pre i posle ovog datuma, nepoželjno je učiniti nešto važno, na primer, obaviti veliku kupovinu, doneti važnu odluku, zaključiti ugovore, voditi odgovorne pregovore, ići na putovanja. Ako je moguće, bolje je odložiti ove akcije za neki drugi datum.







Pomračenje Sunca postavlja nove snove, ambicije i uvide, pa podržava nove početke. Ovo je dobro vreme za transformaciju - imate šansu da okrenete novu stranicu živora. Imajte planove za budućnost i zapišite svoje ciljeve na papir. Ali bolje je nove ideje primeniti u praksi malo kasnije, 2-3 dana nakon 10. juna 2021. godine.



Da biste privukli pozitivnu energije Merkura na svoju stranu tokom pomračenja Sunca, možete meditirati i koristiti kristale koje su povezane sa energijom Merkura: citrin, smaragd, tigrovo oko, topaz, karneol itd.

Zatvorite oči, vizualizujte promene i osetite dodir sveže, preporođene Sunčeve energije!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>