Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 7. jun 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. jun 2021. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 7. jun 2021. godine! Svet Plus



Blizanci se dobro osećaju, Škorpije dolaze do važnih informacija, Vodolija će imati slobodan dan...


OVAN

POSAO: Ukoliko planirate pokretanje privatnog posla, možete da očekujete da ćete ostvariti zapažen uspeh. Pred vama je dan u kom ćete uspeti da ostvarite sjajne rezultate.

LJUBAV: Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa nekim od bivših. Pred vama je interesantan dan. Iako isprva nemate mnogo interesovanja, taj neko će se potruditi da vas zaintrigira.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u stomaku su mogući. Izbegavajte hranu koja se teško vari.




BIK

POSAO: Moguće je potpisivanje ugovora koji će poboljšati vaš poslovni status ali i zaradu. Iako je nedelja, neka zvanična rešenja vam veoma lako mogu doći, a samim tim i promene.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja. Očekuje vas pozitivan period ukoliko ste već u braku. Ako ste slobodni, možete da računate na susret sa Vodolijom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa disajnim putevima su mogući, pa povedite računa.



BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da napravite što bolju organizaciju svojih troškova, kako biste imali uvid u realno stanje stvari. Važno je da za sada čuvate svoj novac i da ga ne rasipate.

LJUBAV: Voljena osoba je tu za vas u svakom smislu, moguće je da želi da vam pruži pomoć i na poslovno- finansijskom polju. Pokažite joj koliko cenite njeno prisustvo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, dobro izgledate i u odličnoj ste formi! Nemate probleme!



RAK

POSAO: Možete da očekujete veliki uspeh u budućnosti. Važno je da nastavite da se trudite i da vredno radite. Kako vreme bude prolazilo, stećićete nova važna iskustva.

LJUBAV: Želite stabilnost i samim tim vam je jako važno da sa trenutnim partnerom razjasnite u kom pravcu ide vaša veza. Ne treba da brinete jer se stvari mogu pozitivno preokrenuti.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate veće probleme na ovom planu. Prija vam boravak u prirodi.


 

Beležnica 6. epizoda: Ko je kidnapovao Jelisavetu?! (VIDEO)








LAV

POSAO: Očekuje vas opušten dan. Nećete imati preterano važna dešavanja, pa samim tim možete malo da odmorite. U narednom periodu vas očekuje malo više posla.

LJUBAV: Možete da računate na zanimljiva dešavanja sa osobom koja je pri prvom susretu delovala malo uzdržano ili povučeno. Ipak, otkrićete da je ona prava vatra!

ZDRAVLJE: Problema na ovom polju kod vas nema. Uživajte i ne opterećujte se.



DEVICA

POSAO: Koncentracija vam danas nije baš najbolja, pa ste skloni tome da pravite neke manje greške. Ipak, ne bi trebalo da se desi ništa značajno što bi ugrozilo vaš posao.

LJUBAV: Ukoliko st eu prethodnom periodu imali neke manje nesuglasice sa voljenom osobom, sada ste konačno oboje svesni da je sve to bilo sasvim beznačajno.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas prati tokom dana. Nemojte da se forsirate, redovno jedite i pijte dovoljno tečnosti.



VAGA

POSAO: Prebrodili ste početnu nervozu i potrudili ste se da se na poslovnom planu postavite maksimalno profesionalno, a po strani ostavili sve druge stvari koje su vas kočile.

LJUBAV: Želite da budete slobodni i ne želite da se vezujete sada za bilo koga. Jednostavno ste u takvoj fazi, ne tražite ljubav. Tražite zabavu, dobar provod i strastvene avanture.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je koža osetljiva. Čuvajte se od jakih UV zraka.



ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite do važnih infomacija koje će vam na neki način otvoriti oči i pomoći vam da donesete prave odluke. Nakon današnjeg dana ništa više neće biti isto!

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom koja je rođena u znaku Bika. Dobar ste par! Vas dvoje zajedno možete imati odličnu emotivnu komunikaciju.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda pri fizičkoj aktivnosti tokom današnjeg dana

 

Ove tri frizure su apsolutni hit, bar tako kažu frizeri!








STRELAC

POSAO: Ukoliko ste imali neke manje nesporazume sa kolegama, potrudićete se da ih razrešite i da popravite situaciju. Veoma vam je važno da stvari dobro funkcionišu.

LJUBAV: Nove emocije se bude u vama u trenutku kada srećete osobu koju poznajete već duže vreme. Možete da računate na veoma zanimljiva dešavanja. Zaljubićete se!

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Vaša leđa bi mogla biti napeta, obratite se stručnjaku!



JARAC

POSAO: Saradnja sa inostranstvom na koju ste računali može da se odloži za koji dan, ali nemojte da brinete previše. Neće se desiti ništa što ugrožava vaš posao.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na tome da budete otvoreniji u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Nema razloga da se stidite. Dolaze vam zanimljiva poznanstva.

ZDRAVLJE: Uspeli ste da uspostavite dobar ritam spavanja, ishrane i fizičke aktivnosti.




VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati slobodan dan i da na polju posla nećete imati nikkave brige ili obaveze. Možete da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Niste više sigurni da želite da ostanete u vezi sa starim partnerom. Sve više priželjkujete promene. Poslušajte svoje srce i nećete pogrešiti, bićete srećni!

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Osećate se dobro u svojoj koži.




RIBE

POSAO: Vi možete da postignete veliki uspeh tokom današnjeg dana ako budete bili maksimalno fokusirani na to. Očekuje vas splet veoma pozitivnih okolnosti.

LJUBAV: Moguće je da postoje neke stvari koje zamerate svom partneru i vreme je da konačno otvoreno porazgovarate o tome. Kada budete rekli šta vas muči, rešićete problem.

ZDRAVLJE: Moguće je da niste trebali da pijete malo više vode, vašem telu je neophodna tečnost.
 

Nedeljni horoskop od 7. do 13. juna! Ovan može da nakrivi kapu!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>