Region

Svet

Region

Beležnica 6. epizoda: Ko je kidnapovao Jelisavetu?! (VIDEO)

Ko je kidnapovao Jelisavetu?! Domaća SF triler serija "Beležnica" epizoda 6. biće emitovana večeras na Super Star kanalu u 21 čas. 

Beležnica 6. epizoda: Ko je kidnapovao Jelisavetu?! (VIDEO) Svet Plus





Boško i Milenko odlaze kod Jelisavete nakon provale u stan. Hari joj kasnije otkriva da postoji vremenski prolaz na nekim tačkama u svetu. U njih ljudi upadnu i vrate se, a neki i ne.

Velja moli Boškovića da mu pomogne i zaštiti ih koliko može. Na Magliču, Miroslav na zidinama tvrđave puca na Boška i Milenka da bi ih uplašio. Jelisavetu kidnapuju ispred njene zgrade.


Sinopsis: Serija “Beležnica” (6. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.









U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.



“Beležnica”, nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00. U nedelju, 6. juna, na programu je 6. epizoda.





 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: filmitv.rs

Povezane vesti:


>