Zadruga

Parovi

Scene Majine histerije šokirale su gledaoce! Taki vrištao i plakao! (VIDEO)

Scene Majine histerije šokirale su gledaoce kraj malih ekrana, a Taki ne može da dođe sebi nakon što je video šta je njegova ćerka uradila. Vrištao je i plakao u razgovoru sa produkcijom!

Scene Majine histerije šokirale su gledaoce! Taki vrištao i plakao! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nakon što je Maja Marinković tokom svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem, u želji da sebi naudi, prošla kroz staklo i isekla se, njen otac Radomir Marinković Taki je van sebe.



Scene Majine histerije šokirale su gledaoce kraj malih ekrana, a Taki ne može da dođe sebi nakon što je video šta je njegova ćerka uradila.



- Taki se mnogo potresao zbog sinoćnje drame sa Janjušem, kad je video šta se desilo sa Majom kad je staklom pokušala da se iseče nije mu bilo dobro. Odmah je rešio da se uputi u Šimanovce, te da razgovara sa čelnicima "Zadruge" o posebnim uslovima za njegovu ćerku - rekao je dobro obavešten zvor i dodao:

- On zahteva da Maja, zbog specifične situacije u rijalitiju, češće ide kod psihijatra. Smatra da će jedino to da joj pomogne, a očajan je što nije kraj nje u ovakvim trenucima. Vrištao je i plakao u razgovoru sa produkcijom, niko nije mogao da ga smiri!



- Zahteva da, ukoliko ne ispune ono što traži, Maja odmah izađe iz rijalitija. Ne zanima ga kazna, njeno psihičko zdravlje mu je na prvom mestu - dodaje izvor za Blic.


Podsetimo, Maja i Janjuš u radionici su se otimali oko garderobe, a Marinkovićeva je tada urlala iz petnih žila. Ona je zatim izgubila kontrolu pa se zaletela u vrata, slomila je staklo i raskrvarila se.


Obezbeđenje je odmah reagovalo, a Janjuš nije mogao da veruje šta je njegova devojka uradila. Inače, udaranje u vrata joj nije prvi put, samo što su prethodnog puta bila u pitanju drvena vrata.





 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>