Style

Ljubav

Horoskop za leto 2021 biće nezaboravno za 4 znaka zodijaka!

Leto 2021. godine biće nezaboravno, ali pred četiri znaka zodijaka je idealan period! Na prvom mestu su to Ribe koje očekuje bura strasti! Vage će se zaljubiti, a Blizanci su na korak do braka!

Horoskop za leto 2021 biće nezaboravno za 4 znaka zodijaka! Svet Plus




Ribe
Jedva su dočekale tople dane i takav će im biti i odmor. LJubav će im biti baš onakva kakvu su i priželjkivale. Puno strasti, milovanja i vatrenih poljubaca. Ribe su to žaslužile. Imale su veoma težak i turbulentan period. Ovo predstojeće leto će im vratiti osmeh na lice i veru u ljubav. Biće neodoljive za suprotan pol.


Vaga
Vage već duže vreme priželjkuju odmor koji im je neophodan. Umorile su se od posla i obaveza. Stiže im novi talas svežine i energije. Slobodni će doživeti do sada najjaču ljubav! Ona će ih oboriti s nogu. Pravo je vreme da razmisle o svojoj budućnosti i u kom smeru će se kretati. Jedino na šta treba da bace akcenat je novac. Biće male promene u karijeri što može dovesti do malog umanjena zarade.






Jarac
Jarčevi su umorni i ne mogu da dočekaju odmor. Preko im je potreban. Imali su dosta turbulencija na poslu što je dovelo da se stres nagomila. NJihovo telo i um su umorni. Ponekad misle da više nemaju snage. Ali, leto će im sve promeniti. Velika prava ljubav koju priželjkuju će im se desiti na odmoru. Tada je potrebno da se otvore prema partneru, da zaborave stare drame i da uživaju u strasnim zagrljajima.





Blizanci
Bilo da ste u vezi ili slobodni nova ljubav kuca na vrata. Blizance će ljubav lansirati među oblake.

Na odmoru će se pojaviti neko ko će ih potpuno osvojiti. Glavni adut osvajača će biti komunikacija. Čak će te i vi biti bez reči. Plovićete u divnoj komunikaciji, koja će dovesti do jake i strastvene veze koja će se vremenom pretvoriti u pravu i ozbiljnu vezu tj brak.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti.rs

Povezane vesti:


>