Ostalo

Sme�no

Šokantno ali istinito! Cveće je oživelo nakon ovog postupka! (VIDEO)

Jedan mladić pokazao je kako možete da spasite biljke kada počnu da venu!Šokantno ali ali istinito! Cveće je oživelo nakon ovog postupka! U svom eksperimentu koristio je dve biljke, a rezultati su bili zapanjujući.

Šokantno ali istinito! Cveće je oživelo nakon ovog postupka! (VIDEO) Svet Plus





Armena Adamjena, zanimalo je koja je svrha dlaka sa četke za kosu. Odlučio je da napravi mali eksperiment i iskoristio nakupljene dlake, kako bi ih stavio u zemlju biljaka. U jednu je stavio dlake, dok u drugu nije, kako bi se video efekat trika. Mladić tvrdi kako je biljka s kosom rasla brže i više od druge, a rezultate je pokazao na Tik Toku, što je šokiralo na hiljade korisnika.

- Probudio sam se i očešljao kosu. Pogledao sam u četku i pitao se da li ove dlake mogu da iskoristim. Iako se činilo ludo u početku, kasnije sam otkrio da kosa ima puno azota. Znao sam da je azot ključan za rast biljaka koje bez njega postanu žute i ne mogu da rastu - rekao je mladić i dodao:



- Onda sam odlučio da iskoristim dve iste biljke s istom zemljom. U jednoj od njih zakopao sam grumen kose blizu stabljike. Tokom narednih šest nedelja, biljka s kosom rasla je brže i više od one bez kose. Nakon toga sam eksperimentisao s drugom sadnicom i priemtio isti proces. Iskreno, iznenadio sam se koliko sam brzo video rezultate jer kosi treba neko vreme da se razgradi, ali bio sam uzbuđen što mogu da podelim rezultate sa svetom - zaključio je. 










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>