Region

Svet

Marina Tucaković priznaje: Prijaju mi pivo i cigarete!

Marina Tucaković, koja se već nekoliko godina bori sa karcinomom dojke, iznenadila je javnost izjavom da, uprkos sugestijama lekara i bliskih ljudi, nije ostavila cigarete i alkohol. Prijaju mi pivo i cigarete kaže ova hitmejkerka.

Marina Tucaković priznaje: Prijaju mi pivo i cigarete! Screenshoot/Instagram

Marina kaže da joj ponekad prija da popije pivo i uživa u duvanskom dimu iako zbog bolesti nikako ne bi trebalo da konzumira pomenute stvari.

- Otkad sam saznala koja je moja dijagnoza, potpuno sam se prepustila doktorima. Nisam htela da im se mešam u posao nijedne sekunde. Nisam istraživala o svojoj bolesti, a svaki odlazak kod lekara doživljavam kao izlazak u grad. Šta je, tu je. Idemo dalje. Neću da dozvolim da kancer bude ceo moj svet - kaže Marina i nastavlja:- Bolest posmatram kao nešto što mi se trenutno dešava. Radim koliko mogu, nisam odustala od kuvanja, šopinga, putovanja, kao ni od alkohola. Volim da popijem čašicu rakije ili piva, dok sam cigarete na neko vreme ostavila, ali sam se vratila. Kad pušim, uzmem dim-dva i ugasim cigaretu. Čim mi bude bolje, zapalim, ali nisam strastveni pušač koji ne može bez duvana - kaže Marina Tucaković.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>