Zdravlje

Ljubav

Krastavac veliki borac protiv raka! Topi kilograme, revitalizuje telo!

Krastavac veliki borac protiv raka! Topi kilograme, revitalizuje telo! Stavite ovo jeftino povrće u flašu vode, popijte i pratite promene!

Krastavac veliki borac protiv raka! Topi kilograme, revitalizuje telo! Svet Plus





Ovo je odličan detoks napitak, naročito omiljen tokom letnih meseci kada je sezona krastavaca u punom jeku.


Krastavci su prema mnogim istraživanjima veliki borci protiv raka, apsolutni su predvodnik kada je u pitanju zdravlje kože, a važni su i za budnost i jasnoću uma.





Osim toga, obiluju mineralima, sjajan su diuretik koji uklanja i toksine iz tela velikom brzinom. Zbog visokog procenta magnezijuma, vlakana i kalijuma, krastavci su od velike pomoći u lečenju onih ljudi koji boluju od dijabetesa, ali služe i kao odlična prevencija artritisu i upali zglobova.



Stavite u dve litre vode očišćen i usitnjeni krastavac s korom (ako je domaći) i pijete taj napitak po čašu dva puta dnevno i na svom telu uočićete zanimljive promene. Očistiće vam se koža, ojačati kosa i kosti, a uz redovno konzumiranje svakako ćete primetiti i promene na kilaži jer ova kombinacija brže topi naslagane masnoće u telu.



S obzirom na to da sadrži mnogo vlakana i vode, ovaj napitak će odstraniti i toksine iz tela. Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>