Region

Svet

Region

Aleksandar Radojičić: Serija Beležnica i pravoslavlje su mi spasili život!

Aleksandar Radojičić kog posle duže pauze ponovo sa velikim zadovoljstvom gledamo u seriji “Beležnica profesora Miškovića” vikendom od 21.00 na Superstar TV otkriva tajne koje nam Beležnica donosi u narednim epizodama i otkriva, "Beležnica" i pravoslavlje su mi spasili život!

Aleksandar Radojičić: Serija Beležnica i pravoslavlje su mi spasili život! Screenshoot/Instagram




– Mistarija, triler i elementi drame, simbolizuju seriju Dosije X i mnogi “Beležnicu” povezuju upravo sa tom serijom. Meni je to interesantno, ali lik koji oživljavam u seriji nema mnogo veze sa nadrealnim pojavama. Moj Velja je pripadnik Državne bezbednosti i rizikuje svoj život kako bi spasao “Beležnicu” i život profesora Miškovića – ispričao je glumac u novoj epizodi video serijala “Tanjug Reflektor”.


Iako je trenutno angažovan na nekoliko projekata, Aleksandar Radojičić priznaje da je bilo životnih perioda u kojima ga niko nije zvao da glumi.

U tim momentima se, kako otkriva, osećao bezvoljno i planirao je da dine ruke od glumačkog poziva.








– Bilo je situacija svojevremeno, kad je došlo do profesionalnog zatišja, zbog čega sam bio na prekretnici. Godinu dana me niko nije zvao da igram, što je u meni budilo osećaj nezadovoljstva, nemoći i depresije. Sa jedne strane su me čekale obaveze prema ćerki, sa druge neplaćeni računi, te sam počeo da razmišljam da gluma nije za mene i da počenem da tražim rezervno zanimanje – počeo je priču glumac.




– Nakon što sam doneo važne životne odluke, postavio ciljeve i počeo da radim na njihovom ostvarivanju, telefon je počeo da zvoni – dodao je Aleksandar, uz napomenu da mu je u teškim životnim momentima religija znatno pomogla.

– Zahvaljujući religiji sam znatno lakše uspeo da prođem kroz teške životne situacije. U njoj sam pronašao mir. Zapravo, onog momenta kad sam veru pronašao u sebi, poželeo sam da se krstim, što sam i uradio u manastiru Slanci. U pravoslavlju postoje mnoge stvari kojima bi, čak i oni koji nisu vernici, trebalo da se vode.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: filmitv.rs

Povezane vesti:


>