Region

Svet

Anastasija Ražnatović: Nova pesma Izvini, a spot inspirisan jednim filmom! (VIDEO)

Svaka devojka može da se prepozna u stihovima iz obe pesme, samo zavisi u kojim, kaže Anastasija Ražnatović. Nova pesma "Izvini", a spot je inspirisan jednim filmom!

Anastasija Ražnatović: Nova pesma Izvini, a spot inspirisan jednim filmom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





 
Spot za pesmu „Izvini“ inspirisan je kultnim filmom „Niske strasti“, a „Gotovo“ je u tinejdžerskom duhu. Za razliku od pesme „Gotovo“, koja je snimljena još prošle godine, „Izvini“ je nastala pre nekoliko nedelja.


-"Svaka devojka može da se prepozna u stihovima iz obe pesme, samo zavisi u kojim. Budući da se u „Gotovo“ radi o patološkoj vezi, a da je moja, srećom, vrlo normalna i stabilna, ne mogu da kažem da se u njoj baš pronalazim. Međutim, imajući u vidu da sam je ja napisala, sigurno je da sam umela da zamislim kako bih se ponašala da sam se našla u takvom odnosu. Što se tiče „Izvini“, najbliži su mi stihovi: „Ja jesam fina, al' do neke granice, a posle toga samo lete varnice“- kaže Anastasija Ražnarović.

Ukoliko se, dok budete gledali spot „Gotovo“ upitate gde su nastali divni kadrovi, koje nismo imali priliku da vidimo do sada – odgovor je na Belom dvoru.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>