Region

Svet

Flo Rajd odlepio za Ivanom! Poslao joj je poruku da je zaljubljen!

Ivana Nikolić iz grupe "Hurricane" upoznala je na Evroviziji američkog repera Flo Rajdu. Odlepio je za Ivanom, pa joj poslao poruku da je zaljubljen u nju!

Flo Rajd odlepio za Ivanom! Poslao joj je poruku da je zaljubljen! Screenshoot/Instagram




Na Instagram profilu Ivane Nikolić osvanila je zajednička slika, ali i pregršt lajkova američkog repera na ostalim objavama atraktivne pevačice.


Sada je otkrila da su ostali u kontaktu, ali i da joj piše "da se zaljubio u nju".

- Priznajem, ostali smo u kontaktu, odmah me je zapratio, a ja sam okačila fotografiju sa njim. Pohvalila sam njega i njegov rad, na šta mi je on rekao da je zaljubljen u mene. Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet - rekla je Ivana.







Ivana Nikolić je dodala da je "i ona odlepila za njim".

- Rekla sam mu otvoreno: "I ja sam se zaljubila u tebe". Ja se malo šalim, ali dečko stvarno jeste zgodan, simpatičan i privlačan. On je jedan totalno normalan tip. Baš bih volela da dođe ovde u Srbiju i ga ga ovde ugostim kako treba. Odvela bih ga na naše splavove, u srpske kafane. Dala bih mu da proba i rakiju. Ma dolazak u Srbiju bi za njega bio nezaboravan, kao i svim svetskim facama koje kad dođu u Srbiju požele da se vrate - dodala je Ivana za "Informer"






Flo Rida je na Evroviziji predstavljao San Marino sa pesmom "Adrenalina".




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>