Region

Svet

Region

Složna braća nastavak! Nataša Ninković ambiciozna, poslovna žena!

Složna braća se pamte po nizu urnebesnih likova, a jedan od onih koji je obeležio popularnu seriju jeste i lik Srebre. Očekuje se nastavak, a Nataša Ninković je ambiciozna, poslovna žena iz zapadnog Mostara!

Složna braća nastavak! Nataša Ninković ambiciozna, poslovna žena! Screenshoot/Instagram




Složna braća se pamte po nizu urnebesnih likova, a jedan od onih koji je obeležio popularnu seriju jeste i lik Srebre. Ovu stostruku špijunku, koja najviše radi za svoju stranu, u originalu je dočarala glumica Nataša Ninković. Ali ne ova iz Mostara koju svi znamo, već Nataša Ninković iz Sarajeva koja neće biti deo nastavka. A Nele Karajlić otkriva gde je Srebra i koga će igrati Ninkovićka u novim epizodama.







– Poklopilo se. Ne mogu se snimati “Složna braća” bez neke Nataše Ninković. Srebra je u Hjustonu. Odmah nakon snimanja serije dobila je papire za iseljenje. Srećno je udata i ima dvoje dece. Nataša ne igra konobaricu, već jednu ambicioznu poslovnu ženu iz zapadnog Mostara i zove se Vikica Ćoško – objasnio je Nele.


Producent “Složne braće” je Telekom Srbija, dok je izvršna produkcija poverena ETM produkciji. Serija će se prikazivati na Superstar televiziji, kao i na RTS ili nekoj drugoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ekipa će raditi do kraja jula, a u planu je da se snimi 12 nastavaka.







Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>