Style

Ljubav

Super krvavi Mesec od 26. maja donosi promene znakovima horoskopa!

Super krvavi Mesec od 26. maja u znaku Strelca, donosi promene svim znakovima horoskopa! Emotivne krize, unutrašnje transformacije, razmišljanje o dosadašnjem načinu života, shvatanje nekih sopstvenih potreba...

Super krvavi Mesec od 26. maja donosi promene znakovima horoskopa! Svet Plus




Emotivne krize, unutrašnje transformacije, razmišljanje o dosadašnjem načinu života, shvatanje nekih sopstvenih potreba ali i širenje vidika u svim pravcima i na sve načine, neće nas zaobići u vreme punog Meseca u Strelcu, koji je prvi supermesec u ovoj godini,a zbog pomračenja dobio je i epitet “krvavi” zbog crvenog odsjaja koji će biti vidljiv. Poprilično nezgodne energije i (aspekti) u vreme ovako intezivnog punog Meseca i pomračenja!


Opozicija Meseca u Strelcu i Sunca u Ribama, nadamo se da neće doneti pomračenje uma, kao što se nekada moglo reći za potpuno pomračenje Meseca, planete emocija i osećanja. Dramatičnost i početni haos koje će nam doneti pomračenje Meseca u Strelcu, ipak podstiče sve znake zodijaka na razmišljanje o dosadašnjem životu, očekivanjima i željama. Pokušajte da iskoristite ovu kosmičku energiju kako biste sve nesporazume, konflikte, prekinute komunikacije i psihološki teške teme pretvorili u novu, drugačiju životnu priču. Jer pomračenje Meseca nije ništa drugo nego nova životna etapa kada prošlost umire, da bi ustupila mesto boljoj budućnosti. Preokrete na temeljnom životnom nivou najače osećaju ovih dana Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe. Zato, ukoliko ste rođeni ili vam je podznak u ovim znacima, spremite se za preokret od 180 stepeni.



Prvo totalno pomračenje Meseca u 2021. godini događa se 26. maja u znaku Strelca. Navodi nas na emotivno čišćenje od “đubreta” koje smo nakupili tokom prošle godine. Ovaj pun Mesec u Strelcu ujedno je i lunarna eklipsa, a to nije sve, jer je u celu kosmičku priču upleten Jupiter iz Riba kao vladar pomračenja. Zato je ovo najava potpune promene životne filozofije i transformacije u poljima života gde vam se događa ova eklipsa. To znači da natalno polje u vašoj karti rođenja koje zauzimaju znak Strelca i znak Blizanaca, u toj oblasti su neminovne promene. Svaki pun Mesec jeste opozicija, a sada na osi između Meseca u Strelcu i Sunca u Blizancima traži ravnotežu i uspostavljanje balansa na nivou komunikacije karme, darme i sveukupne filozofije života. Ovo pomračenje utiče na naše razmišljanje o tome kako dalje u životu, koje nove stranice treba okrenuti, a u nastavku pročitajte kako će tačno uticati na znake zodijaka pojedinačno:

 

Kada je brak na kraju? Primećujete li kod vas ove situacije?











OVAN

Pomračenje Meseca u Strelcu vodi vas direktno u proširenje svesti o vašim budućim planovima. Vi kao da ste progledali drugim očima, jer ste shatili vaše mesto na ovoj planeti pa se s tim u vezi menjate, a iglu kompasa pomerate za 180 stepeni. Imate druge, nove vizije koje želite da zapratite svom silinom i snagom volje. Ova eklipsa budi vaše potrebe u komunikaciji, kretanju, a isto tako i promene koje su vezane za edukaciju. Zato će neki od vas promeniti fakultet ili potražiti dodatno novo znanje.

BIK

Nemojte se plašiti dragi Bikovi promena koje vam donosi pun Mesec u Strelcu, one se neće desiti munjevitom brzinom, ali su neminovne. Zato, iako ste dugo kukali da su vam potrebne bazične životne promene, sada ste u preriodu kada ste glavni učesnik u krojenju svog daljeg poslovnog života. Svakako za vas su ovo promene na bolje, pa se spremite za pokret.








BLIZANCI

Dani pred vama zajedno sa uticajem eklipse opisuju vašu transformaciju na ličnom nivou. Imate velike udare sudbine, koje je potrebno prihvatiti kako biste ojačali i sazreli. Zato vas ovo pomračenje neće ubiti ali će vas ojačati.



RAK

Potpuno pomračenje Meseca u Strelcu direktno se odnosi na vaše zdravlje pa je potrebno da povedete računa o zdravijem načinu života. A promena navika je pred vama, jer ova eklipsa zahteva promenu ponašanja prema svom telu i umu. Zato će mnogi Rakovi koji imaju problem sa nekim vrstama zavisnosti dobiti priliku da otpočnu odvikavanje.








LAV

U danima pred vama imate mnoge izazove kada su u pitanju deca, ali i ljubavne veze. Tako ćete rešavati probleme koji su doprineli hladnijim emotivnim odnosima sa partnerom. Teška komunikacija je izvesna jer su i teme dugo bile potisnute. Ovo je period u kome dolazi do suočenja sa dosadašnjim životnim prilikama. Zato, očekujte povlačenje prošlosti i jedno po jedno rešavanje teških tema. Eklipsa će vam pomoći da razumete sebe i da napokon savladate svoje strahove od vezivanja.



DEVICA

Kod vas će pun Mesec u Strelcu doneti tektonske promene. Zato očekujte promenu lokacije stanovanja, kao i promenu posLovnih aktivnosti. Imate veoma jak upliv ovog pomračenja, pa su transformacije kod vas jake, temeljne i veoma izvesne.







VAGA

Najveći izazovi za Vage su donošenje odluka. Zato će baš ovo potpuno pomračenje Meseca u Strelcu baciti akcenat na vaše odluke. To znači da ni jednu stvar više nećete moći uraditi, a da sami ne donesete odluku kako dalje. To je promena u vašem životu koja će vas ojačati i doneti vam samopouzdanje, koje već dugo vremena potiskujete.



ŠKORPIJA

Kosmički događaj 26. maja donosi vam pogled u budućnost. Vi ste se dugo pripremali da sve namestite u životu. Ova eklipsa označava vreme u kojem imate podršku univerzuma da napokon ostvarite planove koje dugo imate u vašoj glavi. Pun Mesec u Strelcu donosi poboljšanje komunikacije sa emotivnim partnerom ili potpuni prekid iste.







STRELAC

Pun Mesec i eklipsa u vašem znaku značajna je za vas lično. Zato je vreme da odbacite toksične izbore i ljude koji su vam pravili problem. Potrebno je da okrenete novu stranicu knjige života, jer samo tako imate mogućnost za napredovanje koje vam je univerzum dodelio. Preporuka zveda je da ne zanemarujete emotivnog partnera da ne bi potpuno ugasili ljubav.



JARAC

Pun Mesec u Strelcu donosi vam psihičku dramu i dileme koje je potrebno rešiti. Međutim, ova eklipsa je vaša karta za nove poslovne priče, kako bi ste napravili napokon veliki korak na poslovnom planu. Bavićete se prošlošću da bi popravili i postavili svoju budućnost donekle onako kako dugo godina planirate. Pripremite se za promene koje neće biti lake, ali će biti delotvorne.





VODOLIJA

Ovo je vaša godina po svim životnim pitanjima, a pun Mesec u Strelcu označava start tih promena. Ne plašite se promena jer vi volite sve drugo sem rutine, ali se bojite ishoda. Međutim, ova eklipsa donosi vam dugo očekivane strukturalne promene na nivou daljeg funkcionisanja u životu. Zato imate pred sobom veliki period u kome ćete biti na drugom mestu, među drugom okolinom i u novim okolnostima, i pre svega vi ćete biti novi vi. Prijaće vam promena, iako neće doći odjednom i iznenada, morate se malo pomučiti da bi se sve kockice složile.




RIBE

Pun Mesec u Strelcu potapa vaše strahove od neuspeha u okeanu ambicije. Zato je ovo period u kome je potrebno da zauzmete stav, odbranite sebe i postavite život na pravi kolosek. Ništa više ne zavisi od drugih ljudi, jer ova eklipsa stavlja baš vas u centar odluka i događaja. Očistite svoju dušu i “smeće” iz glave koje su vam drugi natovarili, jer će vam ova lunacija pomoći da se oslobodite tereta koji dugo nosite.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Objektiv.rs

Povezane vesti:


>