Region

Svet

Posle Evrovizije oglasio se Knez! Loka, loka je izuzetno teška pesma!

Posle Evrovizije oglasio se Knez! Otkrio je šta misli o ćerki i Uragankama, a onda opleo po žiriju ovog muzičkog takmičenja... "Loka, loka" je izuzetno teška pesma!

Posle Evrovizije oglasio se Knez! Loka, loka je izuzetno teška pesma! Screenshoot/Instagram
Nenad Knežević Knez nije krio koliko je ponosan na svoju ćerku Kseniju, pa se dotakao sinoćnog finala Evrovizije na kom je nastupala grupa "Hurricane".

- Hvala na divnim rečima, osećaj je bio neverovatan, ja sam verovatno jedan od najponosnijih i najsrećnijih ljudi, kako je sve to izgledalo i kako su devojke prestavile svoje zemlju. Utisci su se slegli, ali ono što moram da kažem na početku jeste da je sam njihov ulazak u finale veliki uspeh, ove godine je izuzetno velika konkurencija, verovatno i najjača u zadnjih par godina kada je Eurosong u pitanju - priča Knez.


- Taj nasutp u finalu koji je pucao od energije, videla se ta njihova želja onako da se predstave u što boljem svetlu i mislim da će u godinama koje predstoje da će njihova karijera ići uzlaznom putanjom. To je ona parola "svetsko, a naše", tako da treba da svi da budemo ponosni na njih – rekao je pevač.- Ono što je evidentno jeste da neki članovi žirija u nekim zemljama definitivno ne vole takve pesme, oni su verovatno tu numeru tretirali kao neku laganu pesmicu koju je lagano otpevati, međutim to nije tako. To je izuzetno teška pesma i one nisu imale ni malo lak zadatak, jer su imali i tešku koreografija, žiri to nije prepoznao, ali publika jeste i hteo bih da im se ovim putem zahvalim našim komšijama. Stigli su i glasovi iz dijaspore, možda ne u tolikom broju koliko se očekivalo, ali 15. mesto u ovakvom finalu uopšte nije loše. One su za nas pobednice – zaključuje Knez ponosno.

- Nakon natupa rekao sam Kseniji da sam ja njihov najponosniji i najveći fan. To je jedan od najsrećnijih momenata u mom životu, zaista, stvarno su bile fenomenalne – završava Knežević u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>