Zadruga

Parovi

Zadruga 4: Tara Simov odlučila! Ša je više ne zanima!

Tara Simov je napustila rijaliti "Zadruga 4" zbog svog agresivnog ponašanja i sada se nalazi u Makedoniji. Odlučila je, Nenad Aleksić Ša je više ne zanima.

Zadruga 4: Tara Simov odlučila! Ša je više ne zanima! Screenshoot/Instagram




Tara Simov, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", doživela je javno poniženje kada ju je Nenad Aleksić Ša ostavio tokom emisije "Pitanja gledalaca"


On je tom prilikom rekao da Taru i njeno ponašanje više ne može da istrpi, zbog čega je rešio da prekine njihovu vezu, te da Taru pusti da radi šta želi. Tara se tim Tara se više puta oglasila i te rekla da ne postoji šansa da mu pređe preko njegovih reči kao i da je ona sada ta koja ne želi da se pomiri sa njim.

Sada se Tara oglasila za Republika.rs, i rekla je da se trenutno nalazi kod oca u Makedoniji i iznela nove detalje o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša:







- Ne odvajam se od oca otkako sam u Makedoniji i sad mi prija što je smireniji. Čovek je bio vam sebe zbog svega i posavetovao me je da slušam svoje srce. Što se Nenada tiče, ne zanima me više otkad je rekao da mogu da radim sta hoću. Ne znam odakle odjednom toliko nepoverenja u mene. Više ne znam u koga sam zaljubljena, ne bi me čudilo da jednog dana samo vidim da se smuvao sa nekom u rijalitiju. Ne znam kako bih to podnela, ali vidim da je čovek van sebe - rekla je Tara te otkrila da li postoji šansa da se posle svega ipak pomiri sa Nenadom nakon njegovog izasla iz rijalitija:

- Videćemo šta će se dešavati, ali za sada je bolje da se ne mirimo uopšte.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>