Svet

Region

Druga sezona: Ko je ubio Saru? (VIDEO)

Meksička serija "Ko je ubio Saru?", svoju popularnost uvelike duguje zanimljivom spoju mračnog trilera i klasične telenovele. Radnja prati životnu priču Alexa Guzmana koji je nepravedno optužen za ubistvo sestre Sare. Uskoro druga sezona!

Druga sezona: Ko je ubio Saru? (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Nakon 18 godina provedenih u pritvoru on kreće u osvetnički pohod, uveren kako iza svega stoji moćna porodica Lazcano. Prilikom potrage za stvarnim ubicom svoje sestre, Alex će razotkriti brojne tajne, a među ostalima i lanac prostitucije koji se zbiva pod plaštom uspešnog biznisa.


Prva sezona se sastoji od 10 epizoda, a poslednja od njih ne donosi i odgovor na pitanje koje stoji u naslovu. Srećom, Netflix je već najavio da će uskoro izaći druga sezona! 


Zapravo to se dogodilo 19. maja ove godine. Druga sezona uključivaće nove članove glumačke ekipe, najverovatnije, nove osumnjičene koje će Alex istražiti. Za sada je potvrđeno kako u radnju ulaze tri nova lika.






Potvrđeno je kako ćemo na malim ekranima ponovno imati priliku videti i glavne zvezde prve sezone, kolumbijskog glumca Manola Cardonu koji je utemeljio glavni lik Alexa Guzmana, zatim meksičku glumicu Carolinu Mirandu koja glumi lik Elise Lazcano. 


U ulozi naslovne junakinje Sare Guzman ponovno će se pojaviti 24-godišnja glumica Ximena Lamadrid.


Dok nam je prva sezona otkrila mračni svet porodice Lazcano i okolnosti oko Sarine smrti, druga sezona bit će fokusirana na Sarin život i tajne koje je ponela u grob.




 





 



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>