Style

Ljubav

Retrogradni Merkur će od 29. maja biti zlatan period za tri znaka horoskopa!

Retrogradni Merkur će od 29. maja biti zlatan period za tri znaka horoskopa! U pitanju su Jarac, Vodolija i Riba. Retrogradni Merkur je jednostavno optička varka gde se čini da Merkur menja kurs i kreće se unazad na nebu. U stvarnosti, planeta se samo kreće mnogo sporije od Zemlje.

Retrogradni Merkur će od 29. maja biti zlatan period za tri znaka horoskopa! Svet Plus
Drugi retrogradni Merkur 2021. godine stiže 29. maja, a sa njim i sav potencijalni haos povezan sa ovim astrološkim tranzitom. Međutim, kao što ćete moći da vidite, možete živeti najbolje dane svog života ako odlučite da se ne borite protiv njegove energije. Naučite da funkcionišete u skladu sa nebeskim događajima i koristite ih u svoju korist. Nemate se čega bojati.


Šta je, u stvari, retrogradni Merkur? To je jednostavno optička varka gde se čini da Merkur menja kurs i kreće se unazad na nebu. U stvarnosti, planeta se samo kreće mnogo sporije od Zemlje. Obično se to dogodi tri ili četiri puta godišnje, a nekim astrolozima promena koja je opažena na planeti čini se da ima haotične posledice za nas ovde na Zemlji, posebno kada je reč o komunikaciji i tehnologiji (poput kvarenja računara, propuštanja važnog poziva ili potpisivanje lošeg ugovora).
Međutim, suprotno uvreženom mišljenju, ovo nije loše doba godine. Retrogradni Merkur zapravo može biti od velike pomoći u davanju zamaha projektima koji su stagnirali, kao i u raspirivanju starih veza koje nam potajno nedostaju. Možemo steći dublje razumevanje naše prošlosti i trenutne situacije, što nas može dovesti do većih dostignuća u budućnosti.
Radi se o tome da treba se vratite nečemu da biste uneli potrebne promene i pokrenuli planove sa novom perspektivom. Ako prihvatimo taj način razmišljanja, onda možemo proleteti ovim planetarnim korakom bez mnogo pustošenja.Jarac
Iskoristite ovo vreme da napravite planove za budućnost i nastavite posao koji ste počeli pa ostavili ‘sa strane’ – tu leži uspeh. Dok pregledate svoje planove možda ćete otkriti da oni treba da se razvijaju u skladu sa vremenom. Sprovođenje promena neće biti teško sve dok ste otvoreni za reviziju i osvežavanje detalja svojih vizija.

Kada reorganizujete svoje ciljeve, počećete da shvatate da je lakše da ih ostvarite u stvarnom životu nego u onom vašem svetu mašte. Prepustite se ovom periodu uspeha i radite ono što volite, nećete se pokajati!
Vodolija
Ponovo se pojavljuje poslovna vizija ili “izniču” projekti koji su davno zaboravljeni. Umesto da potiskujete poriv da se vratite započetom pa ostavljenom, prihvatite ja. Zapalite plamen koji već tinja.

Pronalaženje ove varnice inspiracije omogućiće vam da postanete najbolja verzija sebe, sve dok poštujete sve svoje divne i uzbudljive aspekte. Pratite svoje srce: vodiće vas ka životnoj svrsi. Fantastično razdoblje da dovršite sve poslove koje ste ostavili da čekaju ‘neko bolje vreme’.
Ribe
Reorganizacija vašeg posla može vam se učiniti zastrašujućim zadatkom. Možete da napravite manje modifikacije, jednostavne promene koje mogu da se dorade usput.  Ne oklevajte, iskoristite ovaj period.

Malo promenite pristup poslu i makar sa nekoliko manjih promena osetićete bitnu razliku – ono što ste mislili da je osuđeno na propast ići će napred vrtolavom brzinom. Odličan poslovni period koji hitno treba iskoristiti, stvari će se odvijati povoljno po vas, u svakom slučaju.


 

Tara Simov: Ša nije hteo da se razvede već da mu budem druga!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>