Region

Svet

Region

Megdan film: Glavna uloga Viktor Savić, otkriva Aleksa Balašević!

Sin proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića Aleksa Balašević ističe da su mu u realizaciji filma "Megdan film", dosta pomogli poznati glumci koji su ga u najtežem životnom periodu, nakon smrti oca, pogurali da završi veliki projekat. Glavna uloga je Viktor Savić.

Megdan film: Glavna uloga Viktor Savić, otkriva Aleksa Balašević! Screenshoot/Instagram




Aleksa Balašević vrlo je studiozno i ozbiljno pristupio pripremama za snimanje svog prvog filma. On je napisao scenario za filmski spektakl radnog naslova “Megdan film”, koji će biti ljubavno, ali i akciono ostvarenje.



- Scenario je završen. Tihi kasting traje do jula. Odabir glumaca napreduje odlično zahvaljujući pojedincima. Posao oko “Megdana” je prepušten mom direktoru koji radi posao savršeno, a ja privodim kraju sve operacije do početka snimanja. Početak snimanja očekuje se otprilike za godinu dana, nešto manje ako bog da, da barem pola bude kako smo zamislili - kaže Aleksa za “Blic” i otkriva da je jedne od glavnih uloga poverio glumcima Viktoru Saviću i Andriji Miloševiću:




- Ponudićemo glavnu ulogu Viktoru Saviću i nadamo se da će je izvesti na svoj način, najbolji i poseban. Viktor mi je puno pomogao. U mom najtežem životnom periodu me je ubrzao i puno pogurao, na tome sam mu veoma zahvalan. Ceo region na društvenim mrežama se nada Andriji Miloševiću u filmu, pa se nadam i ja. Imao sam čast da ga upoznam zahvaljujući Viktoru i nekako sam stekao osećaj kao da ga poznajem ceo život, sila prirode i jedan vanvremenski čovek, ne moram puno da vam objašnjavam. Mnogi pitaju da li je istina da će se između početka i kraja pojaviti pevač Sloba Radanović i borac Čedo Pantić, poznatiji kao TDI. Hoće. 

 

Beležnica 1. epizoda opravdala očekivanja gledalaca! (VIDEO)









Bez obzira što su mi prijatelji, idoli određenih i neodređenih grupa ljudi, to su ljudi koji su u životu vodili svoje megdane, humanitarci pre svega, odrasli pre vremena i biće vrlo interesantno da se oprobaju kao glumci na ovako velikoj sceni kao što će biti “Megdan film”. More omladine pita za čuvenog Vasu Bakočevića. Pa naopako, na šta bi “Megdan” ličio da ne pozovemo našeg šampiona Vasu koji je ispisao glave megdanske istorije. Takođe će ljude obradovati kada budu čuli koji čuveni režiser će pretočiti Megdan u filmsku traku. Da je vrlo studiozno pristupio ovom projektu, govori i to da će se film snimati i na nekim egzotičnim lokacijama, ali Aleksa to zasad drži u tajnosti. Ipak otkrio je da mu je to što je sin jednog od najvećih kantautora u regionu Đorđa Balaševića otvorilo mnoga vrata.


- Ako bih vam sada otkrio o čemu je reč, ne bih mogao da zaspim do tad plašeći se da se nekim čudom ne ostvari. Ne mogu još nikom da odam lokacije, osim da se po beskonačni put zahvalim bogu na tome čiji sam sin. Moj otac je sila i dalje ne mogu da poverujem od koga mi je pozvonio telefon i koji svetski lideri su me pozvali na prijem ovog leta. Kao ambasador Ujedinjenih nacija, moj otac je bio veliki borac protiv rasizma, kao i svih đavoljih filijala na ovoj zemaljskoj kugli. I dalje je - ističe Aleksa, i objašnjava ko mu najviše pomaže u realizaciji filma:








- Moji najbliži saradnici mi pomažu puno, mi smo zaista sve stvarali i pre prvog sportskog eventa Megdan. Puno mi je Viktor Savić pomogao, što moram opet da napomenem. Andrija Milošević takođe, neki saveti jednostavno kad ih čujete znate da su ispravni i neprocenjivi bez obzira što ta osoba kaže: “Ne mora da znači da je moj savet dobar.” U jednom teškom, a opet ponosnom periodu, na početku jednog umetničkog dela koji treba da bude ogroman kao što je “Megdan film”, imam odlične ljude oko sebe i nastavljamo da ostvarujemo snove. Neću film režirati sam, naravno, ali ću imati čast da budem asistent takvom jednom režiseru. Čućete. Amin.
 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>