Region

Svet

Marina Tucaković izgleda sve bolje! Nazdravlje, majko, napisao je Laća!

Marina Tucaković izgleda sve bolje! Nazdravlje, majko, napisao je Laća, uz njenu fotografiju koju je objavio na Instagramu!

Marina Tucaković izgleda sve bolje! Nazdravlje, majko, napisao je Laća! Screenshoot/Instagram/laccanotlaca





Tekstopisac Marina Tucaković već godinama unazad vodi tešku borbu sa kancerom, a njeno stanje je poslednjih meseci stabilno. Ona se povukla iz javnog života, a njene fotografije povremeno objavi sin Milan Laća Radulović, što je učinio i sada.

Naime, Laća, je na svom Instagram nalogu objavio novu fotografiju Marine, koja doterana i stilizovana sedi.

- Nazdravlje, majko - napisao je brižan sin, a onda su usledili brojni komentari.






Dara Bubamara, Saša Vidić, Željko Samardžić i mnogi drugi iz sveta poznatih oduševili su se Marininim izgledom, te joj u komentarima poslali ljubav i podršku.


Podsetimo, hitmejkerka je u martu ove godine iskreno pričala svom zdravstvenom stanju i otkrila da joj je u borbi s rakom najviše pomogao lek koji joj je pripremilo sestrinstvo iz manastira "Ravanica". Marina tvrdi da ovi alternativni lekovi pozitivno utiču na njen organizam, pa se nada da će sledeći lekarski pregledi da pokažu samo pozitivne rezultate.







- U poslednje vreme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Verujem da svaki organizam drugačije reaguje na lekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a ja nažalost nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale - rekla je Tucakovićeva tad za "Svet", prenose mediji.
 

Tara Simov: Ša nije hteo da se razvede već da mu budem druga!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>