Svet

Region

Liv Tajler 43 godine nije znala ko joj je otac!

Liv Tajler 43 godine nije znala ko joj je otac! Sama je shvatila ko je njen otac i pre nego što joj je to zvanično rečeno. Kad sam videla njegovu ćerku, ugledala sam svoju bliznakinju!

Liv Tajler 43 godine nije znala ko joj je otac! Screenshoot/Instagram




Liv Tajler, koja se proslavila ulogom u filmovima serijala "Gospodar prstenova", ćerka je Stivena Tajlera, frontmena kultnog benda Aerosmith. To, ipak, nije znala čitavog života, piše Glossy.

 

― To je veoma emotivna priča ― rekla je glumica pre dve godine u jednoj emisiji. ― Moja majka je bila veoma mlada kada me je dobila i bilo je nekih nedoumica, ali sam bila veoma voljena i cela moja porodica je brinula o meni, što je bilo divno.


Liv, čija je majka američka pevačica Bebe Bjuel, objasnila je da je sama shvatila ko je njen otac i pre nego što joj je to zvanično rečeno, a sve je kriv jedan dirljiv susret tokom koncerta.

 

― Na neki način sam sama shvatila jer je izgledao isto kao ja ― rekla je Liv. ― Moja sestra Mia, koja je godinu dana mlađa od mene, i ja stajale smo na različitim stranama bine na koncertu i to je bilo bukvalno kao da gledam svoju bliznakinju.

 






Ona je pogledom potražila potvrdu od svoje majke, koja kao da joj je pročitala misli.

 

― Izgledala je isto kao ja. Pogledala sam svoju majku, a njene oči su bile pune suza i, na neki način, sve sam sama povezala.

 

Glumica je, inače, rođena kao Liv Rudgren, a dok je Stiven nije priznao kao svoje dete, odgajao ju je Tod Rudgren, tadašnji majčin partner.

 

― On je imao divan uticaj na moj život i još ga smatram ocem.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>