Style

Ljubav

Kristi Brinkli demonstrira kako izgleda savršen prolećni stajling!

Kristi Brinkli u 66- oj godini demonstrira kako izgleda savršen prolećni stajling! Ona je inspiracija za sve generacije! Stajling bez mane!

Kristi Brinkli demonstrira kako izgleda savršen prolećni stajling! Screenshoot/Instagram




Korača 7. decenijom i izgleda bolje nego ikad. Kristi Brinkli je poznata po savršenoj liniji, ali i stilu kojem se dive žene širom sveta. Ona retko kad greši, kada je moda u pitanju, a sada nam je dala odličnu ideju za prolećni stajling.

 

Bivša manekenka pozirala je u svetlo plavim farmerkama i bluzi u istoj boji. Monohromatski stil je i ove sezone popularan, a Kristi je ove komade maestralno iskombinovala. 

 




Bluza na preklop je odlično rešene ukoliko želite da sakrijete koji kilogram viška na stomaku i učunite da figura izgleda poput peščanog sata.


Kristi je čist dokaz da moda ne poznaje granice i da i u 66. godini žena može da prošeta u mladalačnom stajlingu bez problema. 

 

Kao što smo već pomenuli, osim po stilu, Kristi se ističe i fenomenalnim izgledom, a jednom prilikom je otrkila koja je to tajna njene vitke figure. 

 

Vrlo je bitno šta unosite u organizam sigurna je ona. "Kako jedemo, tako ćemo i izgledati".

 

"Pokušala sam sa nekim prilično čudnim dijetama u početku, jer sam mislila da su one ključ dobre linije. Dešavalo se da pijem samo sok u toku dana ili da jedem danima samo jednu grupu namirnica, a ona sam shvatila da to nema nikakvu poentu i da neću postići dobre rezultate na duže staze."







Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegeterijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu.



"Ovaj režim mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam".

 






Pored toga ona vežba 2 puta nedeljno.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>