Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Marija Šerifović i Đorđe David u žestokoj svađi!

Da su odnosi između članova žirija "Zvezda Granda" iz kruga u krug ove sezone sve lošiji, pokazao nam je događaj u poslednjoj emitovanoj emisiji. Marija Šerifović i Đorđe David u žestokoj svađi!

Zvezde Granda: Marija Šerifović i Đorđe David u žestokoj svađi! Screenshoot/Instagram




Došlo je do žestoke rasprave između Marije Šerifović i Đorđa Davida. Povod je bila Marijina kandidatkinja Tamara Selimović, kojoj jedino Đorđe nije dao šesti glas, kako bi direktno otišla u naredni krug i tako izbegla baraž na kraju emisije.


Ovo je žestoko iznerviralo Mariju Šerifović, koja je odmah počela da vređa kolegu iz žirija, nazvavši ga kockastim i zapretivši mu da će da "na*ebe".

- Kockasti nije na*ebao, kockasti može da ti objasni nekoliko stvari kad se ugase kamere. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Nemoj sa mnom tako da pričaš - odbrusio je Đorđe David na početku Mariji.











- Ti meni? Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole? Ti si meni kolega i šta ti hoćeš meni da objašnjavaš? Ja tebi kao kolegi kažem: Kockasti, na*ebao si! Šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst? Ne, ne... sori, Đole - besomučno je vikala Marija, koja je sve u studiju ostavila u šoku svojom vikom.


Ni Đorđe joj nije ostao dužan, pa joj je odmah odgovorio.

- Šta sam ja tebi? Ja sam tebi kolega. Sa mnom možeš da razgovaraš lepo kao sa kolegom. Kockasti ne može nikad da na*ebe, nikad. Majstore, od tebe nikad. Ti upireš prstom u mene. Meni da ću da na*ebem ne može da kaže niko - besneo je roker.

- Ispalo je veliko s*anje što ja nisam dao šesti glas. Vau, nemojte me za*ebavati, ja sam bre ovde član žirija, mala. Mala, od*ebi. Znam te od kada si imala šest godina, nemoj bre da me za*ebavaš. Devojko, bila si u falšu, bila si uvek niska, čućeš u snimku - završio je Đorđe.


- Od*ebi, bre! - odgovorila mu je Marija, nakon čega je snimanje prekinuto kako ne bi došlo i do fizičkog okršaja između njih dvoje i da bi se strasti malo smirile.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>