Zadruga

Parovi

Kuma Kristijana Golubovića otvoreno o aferi! Kristinu je Stanija poslala!

Kuma Kristijana Golubovića, Olivera Marković, otvoreno o aferi u eijalitiju "Zadruga 4". Kristinu Spalević je Stanija poslala, tako se pričalo, kaže pevačica! Kumstvo je za nas svetinja - istakla je Olivera.

Kuma Kristijana Golubovića otvoreno o aferi! Kristinu je Stanija poslala! Screenshoot/Youtube/Instagram
Javnost i zadrugari bili su šokirani kada su Kristijan Golubović i Kristina Spalević priznali da imaju aferu nakon što su pušteni klipovi iz "Garaže", čuvenog "šteka" kraj paba "Prijatelji", u koji je Kristijan išao sa Kristinom danima pre gorepomenute emisije.


Kristijan od javnog priznanja uživa u hotelu sa Kristinom, kako je ove nedelje vođa, a ona njegova voljena osoba. Ono što je iznenadilo sve je što je Golubović javno priznao i da je imao problema u braku sa svojom suprugom Ivanom. Ranije je samo otkrivao da je ona ljubomorna na njegovu prisnost sa drugim ženama, a već danima unazad iznosi i druge detalje - kako je bio nesrećan zbog mnogobrojnih zabranja, toga što nisu imali redovne odnose, kao i zbog toga što mu je, dok je bio u zatvoru, u jednom trenutku prestajala da dovodi ćerku Veru, koja mu je mnogo nedostajala.


Kristijanova supruga Ivana se ne oglašava za medije, a ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Golubovićevom kumom, pevačicom Oliverom Marković, koju je on venčao. Publika najgledanijeg rijalitija u regionu imala je priliku da upozna Oliveru i u "Zadruzi 4", kada je pevala na Kristijanovom rođendanu, kao i u gostovanju u emisiji RED televizije "Pitam za druga", gde je pričala o prvom poljupcu Kristine i Kristijana.


Olivera  je otkrila kako se osećala kada je saznala da je Kristijan prevario Ivanu sa Kristinom.

Iskreno, bila sam šokirana kada sam saznala, niko od nas nije očekivao to, svi smo bili šokirani. Kada su mi rekli da je ozvaničio vezu... Ne podržavam što je to tako uradio i što radi sve javno, ali on je moj kum, moj venčani kum i uvek ću biti uz njega. Kumstvo je za nas svetinja - istakla je Olivera.


Pevačica je otkrila i šta misli o Kristini, novoj izabranici njenog kuma.

Vidim da je srećan sa Kristinom, ali pričalo se i da je nju i Stanija poslala. Ne znam da li je to tačno. Vidim da je on srećan sa njom, ali ponavljam, ne sviđa mi se što je sve tako javno. Zbog njegove porodice, prijatelja, i njegov sin Lazar ima devojku, svi to gledaju - dodala je Kristijanova kuma.


Mediji bruje o tome da je Ivana napustila zajednički stan u Kraljevu. Olivera je ispoštovala svoju kumu i nije želela da priča o dešavanjima u domu Golubovića, ali je u jedno bila sigurna - da Kristijanu supruga preko ovoga neće preći.

Ne bih da pričam o tome, Ivana ne želi da se oglašava za medije, ali sigurno joj nije lako. Mene je Kristijan prošle godine venčao, nju i ne poznajem toliko dobro. Za stvari koje je pričao o problemima u braku sam saznavala od njegove porodice i prijatelja. Jedno znam, Ivana je velika majka i velika žena, Kristijan je poštuje, ali sam sigurna da mu ovo neće oprostiti. Znam da se plaši da neće moći da viđa Veru, ali se iskreno nadam da to toga neće doći. Vera i Lazar su njegove svetinje i voli ih najviše na svetu - rekla je pevačica.


Kako Kristijan ima mnogobrojnu armiju i od samog početka "Zadruge 4" važi za jednog od favorita, upitali smo njegovu kumu da li misli da će ga zbog ovog poteza armija "napustiti".

Podrška ga sigurno neće napustiti. Moj kum je tamo pokazao i najbolje i najgore stvari. Oni koji ga iskreno vole, biće uz njega do kraja - zaključila je Olivera.Nedavno je kula Kristijana Golubovića tvrdila da ne postoji šansa da Golubović pogreši...


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>