Region

Svet

Radiša Urošević: Muka mi je od haosa na estradi

Iako ga dugo nismo videli na muzičkoj sceni, pevač Radiša Urošević kaže da se muzike nikad nije odrekao, niti se umorio od nje, a da mu je haosa na estradi odavno preko glave, ali da još ima snage i da ne razmišlja o penziji.

Radiša Urošević: Muka mi je od haosa na estradi



"Posla je generalno malo za sve nas. U stvari, izuzetno sam nezadovoljan situacijom na estradi i to u svakom smislu. Sve je palo na niske grane, u poslu caruju prevaranti kojima je teško doskočiti. Pred proslavu pravoslavne Nove godine imao sam poziva više nego ikada. Odlučio sam da pevam u Temišvaru, a na kraju sam ostao kod kuće. U poslednjem trenutku organizatori su mi otkazali nastup i to bez obrazloženja. Više im se isplatilo da publici kažu da sam se razboleo, nego da ispoštuju dogovor" - kaže Radiša i dodaje:

"Od muzike se nikada neću umoriti, a haosa na estradi mi je odavno preko glave. Ipak, imam još snage, pa o povlačenju ne razmišljam, kao što ne mislim ni o nacionalnoj penziji. Teško onome ko u toku radnog veka nije sebe obezbedio, nego mora penziju da čeka! Zašto bih tražio nacionalnu penziju kad u ovoj zemlji većina ljudi misli da je zaslužuje? Hajde sad svi da tražimo nacionalne penzije, bogata je Srbija i ima za sve. Znam ja dobro gde živim".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>