Region

Svet

Region

Jedini izlaz 9. epizoda: Suzana sprema osvetu Ani! (VIDEO)

Suzana sprema osvetu Ani jer je saznala za ubistvo! “Jedini izlaz”, nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 15. maja, na programu je 9. epizoda.

Jedini izlaz 9. epizoda: Suzana sprema osvetu Ani! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Štrbca napušta žena, dosta joj je svega. Sam u stanu, on gleda stari video snimak na kojem je sa ćerkom i suprugom, nekada, bio srećan. Na snimku je i Božović, prijatelski raspoložen. Seća se da je i on nekad učestvovao u “čišćenju” leševa.

Suzana gleda snimak na kojem vidi da je Ana u samoodbrani ubila Sašu. Užasnuta, konačno je saznala istinu. Božović dolazi kod Štrbca u stan. Preti da će njegov čovek da mu ubije ćerku, ako ne prestane sa istragom i zaboravi sve što je saznao.


Ana se krije kod Ivana. Ne zna da je po Bokanovom naređenju prate. Božović odlazi iz Štrbčevog stana. Štrbac je slomljen i nemoćan. Jedini način da spase ćerku je da izvrši samoubistvo. Ubija se!

Viktor, na sastanku sa Ministrom i direktorom policije, saopštava im da je sve konačno sređeno. Policajci koji su je pratili dolaze po Anu, ali ona uspeva da pobegne.

 

Jedini izlaz 10. epizoda finale: Da li je Saša Kolar živ? (VIDEO)









Bokan sopštava Kuzmančeviću da uskoro leti sa posla i da će sve biti zataškano. Kao i direktor policije pre njega stavlja mu do znanja da je tu doveden da bude poslušan. A ne da se pravi pametan.  Ali, umesto toga Bokan biva uhapšen, jer je Voja Tošić odao njegovo učešće u ubistvima.


Viktoru je dosta svega, na ivici je da odustane od pokušaja da sačuva ugled firme. Ali, Maša ga uspešno odgovara.

Suzana je očajna i željna osvete. Božović je razume. Podseća je da je Anin sin kod njih na Povlenu i da će kad tad morati da dođe po njega.



Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. subotu, 22. maja, na programu je 9. epizoda.



Nakon serije "Jedini izlaz" gledaćemo seriju "BELEŽNICA".




 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>