Region

Svet

Jasmina Ana: Naša jako bogata pevačica je elitna prostitutka!

Jasmina Ana šokirala svojom izjavom! Naša jako bogata pevačica je elitna prostitutka a ima ih još mnogo!

Jasmina Ana: Naša jako bogata pevačica je elitna prostitutka! Screenshoot/Instagram




"Kurir" je objavio da je Božanu Vujić otac ubio kada je saznao da je ona prostitutka, ovo je bio povod da u emisji "Redakcija" na Kurir televiziji o ovoj temi govore spisateljica Jasmina Ana, koja u svojim knjigama i obrađuje ovu temu i psihološkinja Dragica Danilović.


Alternativna zanimanja veoma su česta kod žena koje se bave prostitucijom, pa Jasmina Ana ovo prokomentarisala u emisiji:

- Njih se legalizacija ne tiče, one nikada neće priznati da se time bave. Ja sam čula za mnoga poznata imena. U pitanju je čak i jedna jako poznata pevačica, što je bilo veliko iznenađenje, jer jako puno zarađuje. To je velika pohlepa za novcem.


Dragica se zatim nadovezala i dodala da je najveći motiv novac:

- Zanimljivo je jer je osnovni motiv novac, a imamo i drugu jednu stvar, sitost stvara još veću glad. Njima treba još više novca da bi ulagale u sebe. Mnoge imaju i svoja zanimanja, a mnoge rade i da bi napredovale.





Glavne mušterije, kako navode, često su moćni muškarci sa mnogo novca, kojima je jako uzbudljivo da imaju odnose sa poznatom ženom i spremni su da plate da bi to i dobili.


- To je neka vrsta njihovog statusnog simbola, njima znači i samo da budu viđeni u takvom društvu - slažu se obe. Sa elitnom prostitucijom najčešće idu droga i alkohol. Više treba da se priča o paklu svega toga, devojke lako uđu u to, ali se izuzetno teško izvlače.

Umesto legalizacije prostitucije, obe gošće složile su se oko toga da je najbolje kažnjavati osobe koje plaćaju za takve usluge.

 

Spisateljica Jasmina Ana o nepristojnim ponudama koje dobija!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>