Region

Svet

Vladimir Ilić Ila žestoko potkačio Nenada Aleksića Ša!

Vladimir Ilić Ila, Minimaksov sin, žestoko potkačio Nenada Aleksića Ša. Podsetimo se oni su zajedno započeli karijeru!

Vladimir Ilić Ila žestoko potkačio Nenada Aleksića Ša! Screenshoot/Instagram




Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog voditelja Minimaksa je sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao bend Sha Ila koji je bio veoma popularan krajem devedesetih i početkom 2000-ih.


Nenad Aleksić Ša, koji je poslednjih meseci u centru pažnje javnosti zbog ljubavne afere sa mladom Tarom Simov, sa kojom je prevario suprugu Ivanu, razočarao je bivšeg kolegu i prijatelja.

Ša i Ila već godinama nisu u dobrim odnosima, a Ilić je tokom Šaovog učešća u protekloj sezoni "Zadruge" progovorio o njihovom odnosu.


- Vidim u novinama kad pišu o njemu, to je stvarno tuga. To je muka. To je polusvet, i on je samim tim polusvet. Razočarao sam se u njega mnogo. Pri tom sam čuo neke stvari za njega i mene, od pre 20 godina. Mnogo je pao u mojim očima. Nije moj nivo uopšte - rekao je Ila za Blic.

 

Ovo je bivši verenik Tare Simov! Stefan na koga je Ša ljubomoran!



- Videli smo se kad sam imao operaciju. Došao u bolnicu da se slika i nestao. Posle sam ga zvao da se vidimo, nije mi se više javljao, iskulirao me je. Kao i uvek što on radi - dodao je Ila tom prilikom.






Illa je tvorac hitova "Ah, to mi radi" i "Daj malo tange sestro" koji nije odustao od repa i hip hopa, ima svoj Jutjub kanal, a u javnosti se ne eksponira preterano. On sam snima svoje spotove, a sve pesme su mu autobiografske.

A, osim sto se bavi muzikom, Vladimir u svom domu ima posebnu prostoriju u kojoj popravlja telefone, gedžete i ostale stvari koje sakuplja.
 

Ša hoće sam da odluči! Ne može da dobije šta hoće, već šta ja hoću!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>