Ljubav

Style

Ljubavni nedeljni horoskop!

Ljubavni nedeljni horoskop za 12 znakova Zodijaka. Bik preko posla može upoznati osobu koja će mu se dopasti, Lav preko društvenih mreža...

Ljubavni nedeljni horoskop! Svet Plus




OVAN (21. 3 – 20.4)
Sredinom perioda, možete da sretnete nekoga ko vam je nekada mnogo značio, moguće sa nekog Lava ili Strelca. Na nekom predavanju ili seminaru očekuje vas susret sa atraktivnom mladolikom osobom sa kojom možete da uđete u paralelnu vezu. Krajem nedelje, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom.



BIK (21. 4 – 21.5)
Preko posla možete da upoznate osobu kojaće vam se dopasti već na prvi pogled, moguće nekog Raka. Pozicija Venere, planete ljubavi koja vlada vašim znakom, može da vas odvede u zagrljaj nekoga koga često viđate na poslu. Na nekom seminaru, krajem nedelje može da vas zainteresuje harizmatična osoba.



BLIZANCI (22. 5 – 21.6)
U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, partner će pokušati da vam nametne svoje mišljenje, ako ste u dužoj vezi ili braku. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašem 12. polju, donose vam susret sa starom simpatijom ili ulazak u tajnu ili paralelnu vezu. Na kraćem putu, možete da upoznate jednog Strelca.



RAK (21. 6 – 22.7)
Dugogodišnji ili bračni partner i dalje pokušava da vam nametne neke stavove i mišljenja, koji se uopšte ne poklapaju sa vašim. Sunce i Venera u vašem astrološkom polju tajni, nagoveštava mogućnost kontakta, preko interneta, sa osobom koja ipak nije onakva kakvom želi da vam se predstavi.

 

Zašto se gojimo, čak i kada se pridržavamo pravila dijete?








LAV (23. 7 – 23.8)
U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, mogu da vam se dopadnu dve vrlo šarmantne osobe. Moguć susret sa nekim čiji posao ima veze sa umetnošću ili sportom, sa kim ćete najverovatnije ući u dužu vezu. U drugom delu perioda, preko neke društvene mreže, moguć je kontakt sa osobom koja živi u inostranstvu.



DEVICA (23. 8 – 23.9)
Do 12. maja, na pomolu je veza sa jednim Rakom koja neće proći bez ljubomornih scena i prepirki. Pozicija planete ljubavi i vašeg vladaoca Neptuna, planete romantike i putovanja koja upravlja i vašim poljem ljubavi, donosi vam ulazak u vezu sa emotivnom i kreativnom osobom.



VAGA (23. 9 – 22.10)
Vaš vladalac Venera i Merkur u petom astrološkom polju, čine vas vrlo popularnim i omiljenim u društvu, naročito kod suprotnog pola, pa na nekom putovanju možete da očekujete susret sa atraktivnom mladolikom osobom. U


ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)
Pozicija Venere i Merkura, vladaoca astroloških polja ljubavi i strasti, najavljuje poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta ili neke društvene mreže. U prvoj polovini perioda, moguć susret sa osobom koju već poznajete ili ćete je upoznati preko zajedničkih poslovnih partnera. Krajem nedelje, trebalo bi da se klonite ljubomornih scena.

 

Najgora frizura za žene u zrelim godinama! Izgledaju duplo starije!








STRELAC (22. 11 – 21.12)
U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, može da vam se javi neko ko se bavi zanimanjem zbog koga je poznat u javnosti. Ako imate dugogodišnjeg partnera ili ste u braku, u drugoj polovini perioda možete se naći u ozbiljnom iskušenju da uletite u vezu sa atraktivnom mladolikom osobom, moguće nekim Blizancem ili Devicom. Ovan vam šalje SMS.



JARAC (22. 12 – 29.1)
Pozicija vašeg vladaoca Saturna, zajedno sa Marsom i Plutonom u vašem u astrološkom polju ličnosti, pod uticajem drugog vladaoca vašeg znaka, Urana, najavljuje mogućnost iznenadnog susreta sa osobom čiji posao ima veze sa inostranstvom ili čestim putovanjima. Moguće ljubomorne scene i rasprave sa stalnim partnerom.



VODOLIJA (20. 1 – 19.2)
Početkom perioda, neka Škorpija sa kojom poslovno sarađujete, može da privuče vašu pažnju. Aspekti Merkura, vladaoca polja strasti, ne utiču najpovoljnije na vašu komunikaciju s partnerom. Krajem perioda, možete da dobijete poziv za izlazak od nekoga o kome već duže vreme razmišljate.



RIBE (20. 2 – 20.3)
U prvoj polovini perioda, može da vam se dopadne osoba koja nosi uniformu na radu, mada nećete biti sigurni u svoja osećanja. Ali Sunce i Merkur u vašem astrološkom polju ljubavi, donose vam udvaranje Raka ili Škorpija koji će učiniti sve da privuku i zadrže vašu pažnju. Mogući su problemi zbog partnerove ljubomore.

 

Nedeljni horoskop! Lav treba da se spusti na zemlju!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>