Zadruga

Parovi

Tara Simov zahvalila Osmanu! Na muci se poznaju junaci!

Zahvalila se Stefanovom ocu! Na muci se poznaju junaci! Hvala, Osmane - napisala je Tara Simov u opisu fotografije na kojoj je zagrlila Karića.

Tara Simov zahvalila Osmanu! Na muci se poznaju junaci! Screenshoot/Youtube




Diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov, objavila je fotografiju sa ocem Stefana Karića, Osmanom i tim povodom je istakla da joj je on prijatelj.

Naime, Tara je već u nekoliko navrata priznala da je iz "Zadruge 4" izašla bez ičega, kao i da nema ni garderobu kod sebe, ali su se očigledno našli neki, njoj dragi ljudi, da joj pomognu.

- Na muci se poznaju junaci. Hvala, Osmane - napisala je Simova u opisu fotografije na kojoj je zagrlila Karića.

Ekipa portala Telegraf.rs kontaktirala je Osmana Karića i pitala ga da li se video sa Tarom, kao i da li joj je novčano pomogao, s obzirom na to da su neki zadrugari pričali da je "džek" prema ljudima koje voli.


- Da, našli smo se danas, trebalo  je sinoć, pozvala je mene i suprugu na večeru, pošto nisam bio u Beogradu, nisam mogao da je ispoštujem, ali sam to danas uradio - priznao je on i dodao:

- Mogu reći da je Tara danas mnogo bolje, zbrinuta je i finansijski i što se tiče krova nad glavom. Da li sam joj pomogao... Ne bih o tome. Mislim da su nekad iskreni saveti topli iskreni zagrljaji veći od bilo kakve finansijske pomoći.






Podsetimo, Simova je nekoliko dana pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome uspela 6. maja, nakon višečasovnog divljanja po kući.

Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za Taru u spoljnom svetu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>