Style

Ljubav

Izvini, nećete dobiti od ovih znakova horoskopa jer oni su bezobrazni!

Izvini, nećete dobiti od ovih znakova horoskopa jer oni su bezobrazni! Ističu se po svojoj nepristojnosti i bezobrazluku prema drugima, a teško im pada i da se izvine.

Izvini, nećete dobiti od ovih znakova horoskopa jer oni su bezobrazni! Svet Plus





Možda je razlog ovome, to što su svesni svojih kvaliteta i ne dozvoljavaju da ih iko podcenjuje. Ipak tu je i urođena doza bezobrazluka.


Strelac

Strelci su ljudi koji vole zabavu, ali oni su najgrublji na astrološkoj karti. Neljubaznost je vrlo očigledna u njihovom ponašanju i pored toga uopšte neće da se izvine.



Škorpija

Škorpije nije briga za tuđa osećanja i reći će šta misle, bez ustručavanja i bez obzira na situaciju. Vrlo često su te misli neugodne i cinične.


Blizanci

Blizanci se smatraju najnezrelijim horoskopskim znakom i zato ponekad ne mogu da kontrolišu svoja osećanja. Ne mogu da podnesu tuđa osuđivanja, kritikovanja, a najgore je kada im se emocije gomilaju i na kraju buknu u vrlo neugodan ispad.






Ovan

Ne vole kad ne mogu da imaju kontrolu u bilo kojoj situaciji. Kad stvari krenu u suprotnom smeru, postaju bezobrazni i ne biraju sredstva kojim će vas povrediti. Oni su jedni od najpoznatijih "udarača ispod pojasa".



Bik

Bikovi su prilično rezervisani, pa ako ih isprovocira bilo šta ili bilo koja osoba, neće im dati da budu bezobrazni. Dakle, ako imate prijatelja Bika, dobro razmislite pre nego što ga iznervirate, jer će se salva uvreda te osvete usmeriti prema vama.


Od Lava ćete takođe teško čuti izvini, sem kada to izvini donosi neke privilegije ili korist. Najgore od svega, oni ni sebi neće priznati činjenicu da su išta krivi ili da su bilo šta pogrešno uradili jer oni su LAVOVI.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>