Region

Svet

Bora Spužić Kvaka silovao devojku, njegovu kaznu odležao Ljuba Zemunac?!

Bora Spužić Kvaka silovao devojku, njegovu kaznu odležao Ljuba Zemunac?! Bivši komandir straže u Okružnom zatvoru Jordan Antonić otkrio je do sada nepoznatu priču javnosti, da je pevač izvršio zlodelo silovanja, ali da nikada zbog toga nije odgovarao.

Bora Spužić Kvaka silovao devojku, njegovu kaznu odležao Ljuba Zemunac?! Screenshoot/Instagram

O ovoj temi se nije javno govorilo, već je pevač maltene do zadnjeg dana pevao i snimao pesme.


Bivši komandir straže u Okružnom zatvoru Jordan Antonić otkrio je do sada nepoznatu priču javnosti, da je pevač izvršio zlodelo silovanja, ali da nikada zbog toga nije odgovarao.

Da priča bude još intrigantnija, Antović je ispričao da je umesto pevača, kaznu odslužio Ljubomir Magaš, poznatiji kao Ljuba Zemunac.


Naime, Ljuba Zemunac važio je za žestokog momka sa beogradskog asfalta, o kome se priča i dan danas, a tek sada se saznaje da je drugi put u Centralnom zatvoru boravio zbog zlodela pevača, čije ime je Antović spomenuo u emisiji “Goli život”:

– Ljuba je iz “Spuža” doveden u “Centralni zatvor. Tad smo čuli da dolazi Ljuba Zemunac zbog silovanja. Ali kako su tada pričali nije silovao on nego Bora Spužić Kvaka, ali je Ljuba to preuzeo na sebe - rekao je Antonić u emisiji.O ovoj temi se nije javno govorilo, već je pevač maltene do zadnjeg dana pevao i snimao pesme.

Podsetimo, Bora Spužić Kvaka bio je poznati jugoslovenski pevač. Objavio je više od 20 albuma, i oko 16 singlova. Učestvovao je na brojnim festivalima, a muzikom se bavio aktivno sve do 1996. godine. Naredne, 1997. doživeo je moždani udar, oduzela mu se cela desna strana tela i moć govora.

Pevač je preminuo 2002. godine u Požarevcu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>