Style

Ljubav

Maj mesec nosi velike i nagle promene! Ovan ponovo kreće napred!

Maj mesec nosi velike i nagle promene! Ovan ponovo kreće napred, Bik prilazi jednom od najdubljih perioda u godini, a Blizanac bi trebalo da uživa!

Maj mesec nosi velike i nagle promene! Ovan ponovo kreće napred! Svet Plus




Bliži se maj koji sa sobom nosi velike i nagle promene u našim životima. Dok Blizancima stižu nova rešenja za stare probleme, Škorpije, Device i Vage sustižu nerešene i nedefinisane situacije iz prošlosti.


Ovan
Iznenadna prilika može značajno uticati na vaš život. Vaš mesečni horoskop ukazuje na veliku sreću ili promenu na bolje što se tiče finansija. Zbunjujuće, čak i zabrinjavajuće situacije u kojima ste se osećali zarobljeno mogu se iznenada promeniti. Mesečni uticaj Kosmosa pomaže vam da izađete iz nebuloznih situacija i ponovo krenete napred.

Ako vam je potrebna sloboda, ovaj aspekt bi trebalo da vam je obezbedi. Budite spremni da reagujete ako se otvori neočekivana prilika. Ona će verovatno zahtevati brzu procenu i odluku, s tim da prilika možda neće dugo biti tu. Nemojte, međutim, da rizikujete samo zato što postoji prilika.



Bik
Prilazite jednom od najdubljih perioda u godini. Maj 2021. je moćno i intenzivno vreme koje predstavlja “portal” kroz koji sada možete da prođete. Problemi sa novcem, seksom i poverenjem su verovatno prisutni, a osećanja isplivavaju na površinu.

Blagoslovite stara osećanja. Prigrlite nova. Izađite iz loše situacije koristeći svoju volju da to ostvarite. Koristite intenzitet vremena da se uključite u duhovne prakse kao što su šamanski procesi, terapija, sauna, potraga za vizijama itd.





Blizanci
Blizanci, trebalo bi da uživate u mesecu maju. Na intelektualnoj ste meti dok vam Venera u Blizancima aktivira um, donoseći novi osećaj intelektualnog uzbuđenja. Prikupljanje novih podataka i informacija sada postavlja uslove za napredak. U stanju ste da razmišljate o svežim rešenjima za stare probleme.

Ne gubite vreme kruto ili uslovljeno starim rešenjima i razmišljanjima. Pokušajte sa čistom spontanošću dok se krećete u jednom pravcu i završite negde potpuno drugde. Ostavite vremena za nova iskustva koja revitalizuju vaš život.



Rak
Baštenska metafora je sada tačan prikaz vašeg života. Razlog? Mesec maj, sa Sunčevim tranzitom Bika, omogućava vam da se osećate povezano sa svojim životom kroz zemlju, njegovim raznolikim raspoloženjima, godišnjim dobima. Možete ponovo da dodirnete ono što je od suštinskog značaja. Ovo je naročito izraženo blizu pomračenja Meseca 26. maja.

Vreme je da date strukturalniji oblik vašoj bašti (ili životu), da isadite i zasadite. Radite na tome da date svom životu više definicije. Rešite se stvari koje vam više nisu potrebne. Uspostavite nove načine na koje radite stvari. Provedite vreme u prirodi. Šetajte šumom.





Lav
Držite svoj “Bik ” detektor podešen ovog meseca dok vas planete izazivaju, naročito one rođene prve nedelje avgusta. Moguće je da ćete doći u kontakt sa onima koji žele da vas iskoriste, zavedu ili slatko navedu na nešto što nije dobro za vas.

Okolnosti postaju nedefinisane, zbunjujuće ili primate pomešane poruke. Budite svesni sumnjivih likova ili situacija koje deluju čudno.

Devica
Oduprite se povlačenju u sopstveni mentalni ćošak. Ovaj savet je naročito važan za one rođene prve nedelje septembra. Skloni ste da se povlačite u svoje hronične scenarije brige, osećate se preplavljeno sa previše sitnica i reagujete naglo ili kritički.

Ne mora sve da se uradi danas. Usporite i dišite. Idite korak po korak. Vodite računa o poslu metodično, fokusirajte se na jedan zadatak koji vam je u rukama i prepustite budućnosti da se brine sama o sebi.






Vaga
Ono što se dešava dolazi spolja – prikladan je opis vašeg ljubavnog života sada. Od 18. maja do 29. juna je savršeno vreme da jasnije razumete svoj trenutni ljubavni život tako što ćete odvojiti vreme da preispitate svoju prošlu ljubavnu istoriju. Ili, prošle akcije dolaze kući da se presaberu.

Stari ljubavni problemi i obrasci isplivavaju na površinu još jednom. Ljubavnici iz prošlosti mogu se ponovo pojaviti, naročito oni sa kojima imate nerešena posla. Pokušajte da vam prošli ljubavni život pomogne da razumete odnose sada.

Preispitajte trenutne značajne odnose. Da li dobro napreduju? Da li se osećate zadovoljno? Ako ne, kopajte dublje da bi razumeli zašto.



Škorpija
Škorpije sada plivaju u nemirnim vodama dok pomračenje Meseca uzburkava vaše Sunce 26. maja. Važna životna pitanja dolaze do vaše svesti sa tenzijama na vrhu. Koja pitanja su se manifestovala na poslednjem pomračenju Meseca? Ponovo će se pojaviti, naročito ako su ignorisana na jesen.

Nadamo se da nećete biti previše teški ili destruktivno dramatični. Suočite se sa onim što donose iskrenost i saosećanje. Omekšajte, a ne očvrsnite. Budite spremni da oprostite i da vam bude oprošteno. Pojednostavite, a ne zakomplikujte.






Strelac
Vaš majski horoskop 2021. uzdiže vaš um i podiže vas iz dubokog unutrašnjeg putovanja na kojem ste bili. Ovo je vreme da ublažite svoje psihičko opterećenje, da sintetišete i rezimirate svoje razumevanje dubokih i suštinskih potreba. Pogledi na vašu budućnost mogući su iz vašeg unutrašnjeg bića.

Očitavanja astrologije, tarota ili palmistri mogu biti neočekivano tačna. Potražite svoj horoskop odmah od kompetentnog profesionalca. Velike su šanse da će konsultacije biti izuzetno korisne i afirmisane.

Ako ste deo duhovne loze ili želite da budete, ovo je vreme da pitate nastavnike, mentore i vodiče za duhovne inicijacije da vas nauče mističnim tehnikama.



Jarac
Jarčevi vole red i osećaj olakšanja kada je sve na svom mestu. Svi Jarčevi, ali posebno oni rođeni prve nedelje januara, sada imaju koristi unošenjem reda i obnavljanjem životne snage.

Početak maja je jedan od najboljih trenutaka da razvrstate svoje stvari i rešite se svega što možete. Rasteretite prostor prolećnim čišćenjem. Sortirajte četiri gomile: čuvanje, moguće čuvanje, korisni pokloni i đubre. Sredite prostor spolja da biste omogućili unutrašnje sređivanje. Onda gledajte kako vam nove stvari ulaze u život.





Vodolija
Pazite da se ne kladite na pogrešnog konja u maju. Izbegavajte bilo kakva nova “suviše dobra” bacanja u ovom trenutku, naročito ako neko deluje “sumnjivo”. Izbegavajte da posvetite svoje vreme i energiju brodu koji pluta, na primer, kompaniji koja se ne može spasiti, ili je poznata po iskorišćavanju zaposlenih.

Budite skeptični prema potencijalnim poslodavcima koji vas oslovljavaju kao “baš ono što im treba” ili vam laskaju da prihvatite ponudu. Tražite stvari napismeno, naročito obećane povlastice. Izbegavajte nepotrebno naprezanje organizma pošto se sada lakše cedite, naročito oni koji su rođeni prve nedelje februara.



Ribe
Maj 2021. je vremenski period za oprez pri važnim odlukama, naročito sredinom meseca. Ranjiviji ste i lakoverniji, tako da sada možete biti navučeni ili iskorišćeni. Čuvajte se priče o lošoj sreći ili nekoga ko apeluje na vaše saosećanje.

Budite iskreni koliko god možete. Klonite se zavisnih ili nepouzdanih ljudi. Iskoristite vreme da upoznate nekoga koga prvi put sretnete ovog meseca. Verujte svojoj intuiciji ako osećate znak upozorenja.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>