Zadruga

Parovi

Nenad Aleksić Ša: Meni treba advokat hitno! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša van sebe nakon što je saznao od Ive Grgurić za Ivanu i Vladimira Tomovića! Meni treba advokat hitno! 

Nenad Aleksić Ša: Meni treba advokat hitno! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nenad Aleksić Ša žalio se zbog komentara Ive Grgurić tokom Zadrugovizije, a vidno je zabrinut zbog saznanja o lajvu Vladimira Tomvića i njegove supruge Ivane Aleksić.

Iva je bila jedan od članova žirija, a Tari i Ša rekla je da bi trebalo da ih bude sramota i da nikada neće imati "lajkova" koliko su imali Tomović i Ivana.

- Meni treba advokat hitno - rekao je Ša.

- Ma ne verujem da su zajedno, možda su samo išli na piće - rekao je Car.


- Moram da razgovara sam advokatom - dodao je Nenad Aleksić Ša.

Podsetimo, ranije tokom Zadrugovizije i nastupa Tare i Ša, Iva im je rekla da Vladimir Tomović i Ivana Aleksić veliki podršku.






- Tara, ti znaš da se karma kučka. Napadala si me u Zadruzi 3 najviše od svih njih zbog moje prošlosti, a tvoja sadašnjost gora ne može da bude. Možeš da uživaš trenutno, ali kad budeš izašla videćeš da od vas dvoje nema ništa - rekla je Iva Tari i Ša i dodala:

- Da vam kažem da su Ivana i Vladimir imali više lajkova nego što ćete vas dvoje imati lajkova ikada. Ja tebe Ša ne poznajem, Taru poznajem mnogo više. Ti si izgubio blago, a dobio si ništa. Meni je ovaj performans isti kao i vaša ljubav- nigde veze. Izneli ste ljubav kao i performans.

 

Nedeljni horoskop! Idite tamo gde vam je dobro!




 



 



Pripadnicima sedme sile nije bilo lako, a na osnovu njihovih glasova veliku pobedu odneo je fantastičan trio, koji čine Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.


Zatim je došlo vreme da se saopšti ko je dobio najveću podršku na društvenoj mreži Fejsbuk.

Voditelji Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca saopštili su da su to Kristijan Golubović, Kristina Spalević i Brendon, koji su kao nagradu dobili pakete koje je pripremio Veliki šef, a uručio im voditelj Darko Tanasijević. Kristijan je priznao da nije očekivao ovu nagradu, a zahvalio se svima koji su glasali.


Aktivni su bili i korisnici društvene mreže "Tik Tok" tokom ove noći i u ogromnom broju glasali za nastupe koji su im se najviše svideli na  "Zadrugoviziji". U momentu kada je napravljen presek, najviše glasova dobile su Paula Hublin, Milica Kemez i Monika Horvat.

Odmah je nastala opšta euforija u bekstejdžu, a one su kao nagradu dobile veliki paket Velikog šefa, kojim su se oduševile. Paula je naglasila da ovo nije očekivala, ali da je prijatno iznenađena.


Korisnici društvene mreže Instagram glasali su u velikoj meri na zvaničnom profilu rijaliti programa "Zadruga", a pobedu u ovoj kategoriji odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović, koji su već osvojili nagradu novinarskog žirija.

Kada su saznali da su pobedili u ovoj kategoriji, ovi zadrugari počeli su da skaču od sreće, a kao vrednu nagradu dobili su pakete koje je spremio Veliki šef. Bora Santana je istakao da Kenan uvek osvaja Instagram nagradu, te je poručio da je on najzaslužniji za nju.


Došlo je vreme i da stručni žiri proglasi i svog pobednika.

Do samog kraja je bilo neizvesno, a na osnovu njihovih glasova, ovu veliku pobedu odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>