Region

Svet

Žene sa Dedinja jedan od razlog razvoda Anđelke Prpić!

"Žene sa Dedinja" jedan od razlog razvoda Anđelke Prpić!? Ona se od supruga Darija sa kojim je bila u braku devet godina nedavno razvela, a spekulisalo se tada da je u pitanju njegova prevara.

Žene sa Dedinja jedan od razlog razvoda Anđelke Prpić! Screenshoot/Instagram




Dariju je zasmetala scena se*sualnog odnosa Anđelke Prpić i Dragana Mićanovića koji je u ovoj seriji tumačio ulogu njenog supruga. Naime, u jednoj od prvih epizoda, Anđelka i Dragan imaju s*ks na veš mašini, što je zasmetalo Prpićkinom suprugu nakon emitovanja.



Iako je serija snimana 2009. godine, a premijerno emitovana tek 2011. godine kada je Daro sve i video, Anđelka je sve do sada uspela da izdrži napade supruga, ali je prošle godine odlučila da se ipak razvede nakon što s eu javnosti pojavila informaciju da ju je prevario sa starletom Avom Karabatić.








Kako otkriva izvor za "Kurir" pakao je počeo maltene još na početku braka i to samo zbog ove jedne eksplicitne scene.






- Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem. Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako naš izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje - tvrdi izvor.









Ipak, posle nekoliko meseci uspeo je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>