Ostalo

Sme�no

Šta boja garderobe govori o vama?! I kakav utisak ostavljate na druge!

Šta boja garderobe govori o vama?! I kakav utisak ostavljate na druge! Da li više volite žutu, plavu, crnu....?

Šta boja garderobe govori o vama?! I kakav utisak ostavljate na druge! Screenshoot/Instagram
Boja odeće može uticati na to kako se osećate, drugi o vama na osnovu boje možda mogu ostvariti prvi utisak


Zelena 

Boja koja umiruje i osvežava. Znači, ako želite da se tako osećate, obucite nešto zeleo. Zelena ima paletu nijansi, pa je pogodna za sve tipove kože, odnosno svako može da pronađe nijansu koja mu dobro stoji.


Crvena

Ova boja povećava samopouzdanje i doprinosi da se istaknete u društvu. Ona pokazuje odvažnost i olakšava donošenje odluka. U velikom delu sveta je sinonim za stras i seksualnost, piše "Bright Side". 


Žuta

Predstavlja sunčanu boju koja pomaže u zbližavanju sa ljudima, čak i sa onima za koje možemo da kažemo da su oholi ili prililčo stidljivi. Nemojte preterati sa žutom bojom, odlučite se za neki efektan detalj.

Plava

Ova boja predstavlja suprotsnost crvenoj boji. Umirujuća boja koja je idealna za na primer razgovor za posao ili izlazak sa nekim ko vam se sviđa. 

Crna

Ovde se radi o boji koja dobro stoji skoro svima, a poznata po tome što u crnoj odeći izgledamo mršavije, te samim tim i elegantnije. 


Narandžasta 

Ova boja je kombinacija karakteristika žute i crvene. Odličan je stimulator za razne aktivnosti, kao i za buđenje kreativnosti. Odlično izgleda u kombinaciji s hladnim i neutralnim bojama.Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti


>