Zadruga

Parovi

Haotična noć u rijalitiju Zadruga 4! Davljenje, grebanje, pomirenja...

Haotična noć u rijalitiju Zadruga 4! Davljenje, grebanje, pomirenja, seks... Učesnici pomenutog rijalitija izgubili su kočnice kako se kraj bliži...

Haotična noć u rijalitiju Zadruga 4! Davljenje, grebanje, pomirenja... Screenshoot/Youtube




U toku je žurka, a Maja Marinković uspela je odmah da iznervira Marka Janjuševića Janjuša time što je igrala uz pesmu ,,Puca", koja je povezana sa Mensurom Ajdarpašićem, inače njenim bivšim dečkom.




 


Tokom žurke, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da svoju bol iznese iz sebe, te je tako počeo da lupa sve oko sebe. On je sve vreme ponavljao jednu rečenicu, a po svemu sudeći, odnosi se na Maju Marinković.


Poludeo sam od nje više, hoće da me ubije totalno bre! - vikao je Janjuš.

Njemu su prišli Stefan Karić i lepi Mića koji su pokušali da ga smire, ali nisu uspeli kao ni obezbeđenje.





 



 



Marko Janjušević Janjuš uleteo je kod Maje Marinković u kupatilu i poečo da urla na nju nikad glasnije i jače.




 


Nenad Aleksić Ša izašao je ispred kazina sa Milanom Jankovićem Čorbom, a njemu je pravila društvo Teodora Bilanović, te su popričali sa reperom o njegovom trenutnom stanju.



Sj*bao sam se načisto, samopouzdanja nemam brate, uopšte, baš sam otišao u k*rac, zato što sam stvarno bio gospodin! Tebra, ja sam skroman, meni treba samo lepu reč, ništa drugo ne tražim, a ovde da tražiš lepu reč, ne možeš! Šta ako sam izgubio sve... - rekao je Ša.



Vidi, brate, ti nisi sve izgubio, izgubio si jednu polovinu, ali drugu nisi. Vidim ja, ali ako veruješ u to, onda jesi - rekao je Čorba.





 


Nenad Aleksić Ša je prišao Tari Simov koja je spavala na garnituri, on je isprovocirao svojim rečima, pa je došlo i do sukoba između njih.

- Volim te kao boga, a to mi radiš. Znaš i sama da ne mogu bez tebe - pričao je Ša.

- Nikad me u životu niko nije pljunuo, skloni se - rekao je Tara.


- Sram te bilo bre, ma marš bre - rekao je Ša.

- Sledeći puta kad me uhvatiš za glavu, dobićeš nabod. Pomeri se - pričala je Tara.

Ajde udaraj slobodno - govorio je Ša.

Tara ga je nekoliko puta udarila, a on se nije pomerio, provocirajući je sve vreme.





 


Posle šamaranja pali su strasni poljubci!







U ranim jutarnjim satima Maja Marinković nije mogla više da izdrži, pa je od Marka Janjuševića Janjuša tražila da imaju seks u rehabilitaciji, iako su pre toga imali žestoke probleme.


Video pogledajte OVDE






Tokom seksa Janjuš je briznuo u plač OVDE  



U toku žurke Kristijan Golubović nije mogao više da izdrži bez razmene nežnosti, pa mu je u susret došla Kristina Spalević, koja je bila tužna zbog njegovog ophođenja prema njoj.




 


Šokantno priznanje oca Kristine, nije hteo više da ćuti, rekao sve što mu leži na duši.


Javnost danima bruji o prisnom odnosu Kristine Spalević i oženjenog Kristijana Golubovića, a sada se oglasio njen otac i otkrio da joj se majka razbolela, te da izbegavaju da gledaju ćerku u rijalitiju.

- Ne uključujem televizor, pogledam naslove i ne bude mi dobro. Razumem da je to rijaliti i naslovi u novinama, ali se ne osećam dobro zbog toga. Bili smo protiv učešća u rijalitiju, gledali smo da budemo porodica bez isticanja, međutim Kristina je neko ko ima 24 godine i dugo živi od svog dinara. Supruga se razbolela na pet dana zbog rijalitija i trudimo se da to ne pratimo. Sa druge strane kakva god je situacija našu podršku ima i uvek će je imati, jer nam je dete. Srčana je, borbena, pravi prijatelj, samo je pitanje kada će njene dobre osobine doći do izražaja – poručuje Dragan za „Blic“ i dodaje:






- Ne znam kako bih definisao njen odnos sa Kristijanom. Ona je osoba koja nema problem da nekom prizna kada joj se dopada, tako da mislim da nije zaljubljena u Kristijana. Ako je i bilo poljupca, to je samo dejstvo rijalitija. Nažalost, sve joj se događa kada popije na žurkama. Inače, nikada ne pije, možda ponekad kad izađe, ali za 24 godine je nikada pijanu kod kuće nisam video. Piće joj stvara problem, obećala je da ga neće konzumirati, ali je popustila – zaključuje Kristinin otac za „Blic“.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>