Region

Svet

Goca Tržan se obratila onima koji previše zadiru u njenu privatnost!

Pevačica Goca Tržan je u Pragu zbog vantelesne oplodnje, a obratila se i onima koji previše zadiru u njenu privatnost!  "A da odj**ete vi malo, a?".

Goca Tržan se obratila onima koji previše zadiru u njenu privatnost! Screenshoot/Instagram


Popularna pevačica Goca Tržan oglasila se iz Češke, gde je trenutno zbog veštačke oplodnje, a obratila se onima koji previše zadiru u njenu privatnost.


Naime, pevačica je sa mužem Rašom Novakovićem u Pragu gde će podvrgnuti vantelesnoj oplodnji kako bi ostala u drugom stanju. Ona je na Instagramu podelila ironičan video, ali se u opisu ljudima zahvala i na podršci.U snimku suprug joj ironično kaže:

"Pratimo Gocu Tržan, nalazimo se u Pragu. Ćao, Goco, kako je ovde? Da li si zatrudnela?", na šta mu ona odgovara: "A da odj**ete vi malo, a?".

- Pre svega hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji koju mi šaljete. To je neprocenjivo. Ovo je klip koji u najkraćem ilustruje nepoštovanje granica i odsustvo empatije i lepog vaspitanja sa kojim se susrećem već godinama. Lekcija dana: poštujte tuđu privatnost i ne zabadajte nos tamo gde mu nije mesto - napisala je pevačica.

- Hvala unapred u ime svih koji prolaze kroz iste neprijatnosti i nemaju snage da odgovaraju na nepristojna i bolna pitanja. Srećno svima vama koji ste u neizvesnosti i iščekujete. Volim vas. I Bog vas voli, kakav god da bude krajnji ishod - napisala je Goca u opisu objave.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>