Region

Svet

Velika ljubav Slobode Mićalović bio je Jug Radivojević!

Velika ljubav glumice Slobode Mićalović pre Vojina Ćetkovića bio je Jug Radivojević, danas srećno oženjen glumicom Milenom Vasić!

Velika ljubav Slobode Mićalović bio je Jug Radivojević! Screenshoot/Instagram




Ljubavni život Slobode Mićalović oduvek je bio, do određene mere, obavijen velom misterije. Ipak, poznato je da je pre nego što je uplovila u bračne vode sa Vojinom, glumica ljubila ovog muškarca.


Sloboda Mićalović sada uživa u srećnom i skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem. Daleko od radoznalih očiju javnosti i skandala supružnici uživaju u svojoj oazi mira, ipak, pre nego što je stupila u brak sa Vojinom, popularna glumica ljubila je proslavljenog reditelja poznatog po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.


Sloboda je svojevremeno uživala u ljubavi sa rediteljem Jugom Radivojevićem, nakon rastanka sa njim, uplovila je u emotivnu vezu sa Vojinom, a potom i u bračnu zajednicu. Iako se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe komentariše svoj privatni život, Jug se u jednom od intervjua dotakao svoje bivše devojke, Slobode, te otkrio šta misli o popularnoj glumici:





- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene i u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugim - svojevremeno je ispričao Jug Radivojević, a prenosi Blic.



Reditelj Jug Radivijević u braku je sa glumicom Milenom Vasić, a par ima i zajedničkog sina.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic.rs

Povezane vesti:


>