Ljubav

Style

Za njima žene gube glave! Najbolji ljubavnici: Bik, Lav, Vaga, Škorpija!

Za njima žene gube glave! Najbolji ljubavnici po astrologiji su Bik, Lav, Vaga i Škorpija! Ako vaš partner pripada nekom od navedenih znakova, može se reći da ste prava srećnica.

Za njima žene gube glave! Najbolji ljubavnici: Bik, Lav, Vaga, Škorpija! Svet Plus




Astrolozi tvrde da horoskopski znak u kojem smo rođene određuje brojne sfere u našem životu, uključujući i kakve su naše sposobnosti u krevetu.

Muškarci rođeni u ova četiri znaka slove za najbolje ljubavnike, a njihova kreativnost i strastvenost ravna je scenama koje vižamo u najerotičnijim filmovima. Ako vaš partner pripada nekom od navedenih znakova, može se reći da ste prava srećnica.


Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage snalaze se na svim područjima, bar što se seksa tiče. Od nežnog vođenja ljubavi, do ispunjavanja najluđih fantazija svoje partnerke. Važno im je da oboje uživaju i češće će se posvetiti partnerkinom užitku više nego svom.

Vage su po prirodi kreativne, a tu kreativnost neguju i u spavaćoj sobi, pa s njima uvek možete očekivati nešto novo i uzbudljivo. Jako su strpljivi i nikad neće požurivati partnerku, jer znaju da se najbolje stvari u životu događaju spontano.

Jedna od njihovih najboljih osobina je spremnost da žive u trenutku pa tokom seksa za njih ne postoji ništa drugo što može narušiti trenutke bliskosti sa partnerkom.



Lav

Lavovi svoje partnerke tretiraju kao kraljice i koncentrišu se na njihov užitak. Stalo im je do toga da oduševe ženu u krevetu i da ona nestrpljivo iščekuje sledeći susret.

Vole da budu najbolji u svemu što rade, a seks se nalazi visoko na njihovoj listi prioriteta. Retko ćete naići na muškarca rođenog u znaku Lava koji je loš u krevetu.

Lavovi su dominantni, strastveni i posvećeni svemu što rade.





Škorpija


Škorpije su najstrastveniji horoskopski znakovi, kako u životu, tako i u krevetu. Oni ne vole sredinu, pa će se partnerki posvetiti u potpunosti. Imaju jak libido i nikad neće propustiti priliku za seks.

Odani su po prirodi, a znaju i da vežba čini savršenstvo, stoga će se truditi da nauče da usreće partnerku, kako u krevetu, tako i van njega.



Bik


Bikovi su nežni ljubavnici, a nakon seksa nikad neće preskakati maženje. Ne vole veze na jednu noć, već teže trajnom partnerstvu i stabilnosti u ljubavnim vezama.

U seksu će sa partnerkom podeliti sve: telo, srce i dušu, a umesto da se skoncentrišu na svoje zadovoljstvo, uvek će slušati njene želje i nastojati da ih ispune najbolje što mogu.
 

Sjajan trik! Proverite da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa!





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>