Style

Ljubav

Sezona BIK! Bikom vlada Venera, planeta ljubavi, zadovoljstva i lepote!

Sezona Bika nije samo posao bez igre! Bikom vlada Venera– planeta ljubavi, zadovoljstva i lepote, pa je ovo odličan period da obnovite garderobu, ošišate se, uradite tetovažu ili ulepšate svoj dom. 

Sezona BIK! Bikom vlada Venera, planeta ljubavi, zadovoljstva i lepote! Svet Plus



Sezona Ovna 2021. bila je ubrzana, optimistična, i možda pomalo haotična, ali vibracije se menjaju 19. aprila, kada sezona Bika 2021. zvanično počinje! Zemljani znaci Bika, Device i Jarca najbolje se zabavljaju ove sezone Bika, dok bi fiksni znaci Lav, Škorpija i Vodolija mogli da se pomuče tokom narednih mesec dana.



Ove godine, dobijamo pravu vibraciju Bika. Venera je ušla u Bika 14. aprila, a Merkur ulazi u Bika 19. aprila, dakle, tri glavne planete (ok, tehnički Sunce nije planeta) u Biku znače da ćete zaista kanalisati svog unutrašnjeg Bika, bez obzira na sopstveni znak Sunca!



Šta to tačno znači? Energija Bika čini da se osećate vrednije i odlučnije. Dajete prioritet bezbednosti, stabilnosti i posvećenosti. Osećate se praktičnije, pa možete da izaberete najbolje ideje koje ste smislili tokom svoje opake sezone Ovna i da zaista poradite na njima.

Sezona Bika nije samo posao bez igre! Bikom vlada Venera– planeta ljubavi, zadovoljstva i lepote, pa je ovo odličan period da obnovite garderobu, ošišate se, uradite tetovažu ili ulepšate svoj dom. Venera je takođe planeta luksuza, zato obavezno i sami imajte poslasticu – ali ne preterujte! Pošto je Bik super senzualan zemljani znak, ova sezona dovodi vaš seksualni život na viši nivo! U suštini, od kratkih veza na brzaka do voleti, sve će se odvijati mnogo, mnogo bolje.

Jedina loša strana sezone Bika je, pogodili ste, Bikova ozloglašena tvrdoglavost. Kada ste toliko fokusirani na svoje ciljeve, teško vam je da prihvatite instrukcije drugih. Pokušajte da zapamtite da samo zato što je nečije mišljenje drugačije od vašeg, ne mora da znači da greši. Saslušajte ih.

Ako ste u poslednje vreme imali problema da pronađete mir, sezona Bika je tu da vam pomogne da se skrasite i opustite. Idite polako, ostanite produktivni (ali ne previše produktivni), uživajte u prolećnom vremenu, i cenite sitnice ovog meseca – imaćete divnu i uspešnu sezonu Bika!






Ovan


Vaša rođendanska sezona je završena, Ovnovi, tako da se život usporava i osećate se malo blentavo – ali tako i treba da bude! Ovo je besmisleno doba godine za vas, a novac je velika tema. Možda ćete naići na neke finansijske probleme, dobiti povišicu i unapređenje ili započeti novu zavrzlamu – samo zapamtite da ako neki problem sa novcem iskoči, možete da pretvorite svoju mini-krizu u unosno iskustvo!

Bik

Srećan rođendan!!! Sa Suncem, Merkurom i vašom planetom Venera u vašem znaku, život je prilično dobar! Ako samo želite da se smirite, iskulirate i opustite (vaše omiljene stvari koje treba da uradite), samo napred – ali to bi bilo veliko traćenje ovog meseca punog uzbudljivog astro-vremena. Tokom sezone Ovna, razrešavali ste stvari iz prošlosti, povlačili se u sebe, i odsecali labave krajeve, a sada je početak potpuno novog ciklusa! Svi novi projekti, poslovi i odnosi koje sada započnete verovatno će biti od velikog značaja u budućnosti, zato na posao!


Blizanci


Vi ste bezbrižne osobe, Blizanci, ali sezona Bika obećava da ćete se spustiti na zemlju. Pritisnite “pauzu” na sekund, prestanite da živite u trenutku 100% vremena, i zaista razmislite o svojoj prošlosti. Od koga ili od čega niste nastavili? Kako možete da ih ostavite zauvek, ili da ih vratite u svoj život? Budite praktični ovog meseca, i doći ćete do prave odluke.



Rak


Rak i Bik odlično funkcionišu, tako da je sledeći mesec prilično lep za vas! Vaš veliki fokus je društveni život. Telefon vam je stalno prepun poruka starih i novih prijatelja, a vaši DM-ovi su puni smešnih mimova (ili možda slatkih poruka od sledeće potencijalne ljubavi!). Iako se zabavljate, život vam je zapravo zauzet! Izađite iz svoje ljušture ovog meseca jer gomila novih veza čeka da vas upozna!





Lav

Živite da bi bili u centru pažnje, Lavovi, a sledećeg meseca ste zvezde šoua – bar na poslu! Šef vas drži na oku, tako da je zaista važno dati sve od sebe. Svi projekti ili prezentacije na kojima ste radili sada mogu biti savršeno završeni (sve dok se sami prijavljujete!), a ako vaš nastup usreći vašeg šefa, povišica ili unapređenje vas čeka u budućnosti!



Devica


Kako možete da proširite vidike, Device? Kako zaista možete da se otvorite novim ljudima ili iskustvima? Sledećeg meseca će se sve smešiti da proširite sebe i postanete upotpunjena osoba. To bi moglo da znači da idete na časove, putujete na posao, idete na spontani dnevni izlet ili se samo izgubite u gledanju Netfliksovih doktora i specijalaca. Oduševiće vas koliko ste naučili do kraja sezone Bika!

Vaga


Vi ste znak odnosa, pa je povezivanje sa novim drugarima nešto u čemu ste prirodno odlični… ali većina vaših veza na kraju postane poznanstvo ili flert u najboljem slučaju. Izvinite, Vage, ali to je istina! Sezona Bika vas uči značaju posvećenosti, stabilnosti i dugovečnosti u vašem životu. Važna napomena: Može iskočiti neka drama koja uključuje račune ili porez, pa obavezno proverite prijemno poštansko sanduče!



Škorpija


Prosto rečeno, sezona Bika = sezona lisica za vaš znak. Ako ste singl ili se osećate kao da zapravo nemate najbolje prijatelje, onda je ovo najbolje doba godine da započnete nešto novo i uzbudljivo! A ako ste srećno zauzeti i grupno ćaskanje vam je puno, ovo je jednostavno lep mesec da provedete tone vremena sa ljudima koje najviše volite.





Strelac


Pred vama je naporan mesec, Strelčevi. Vaše svakodnevne obaveze i zadaci su se slagali, i vreme je da reorganizujete svoj život. Iskreno, postalo je neuredno! Ako se osećate rasejano, pokušajte da uđete u rutinu. Ako uvek kasnite, investirajte u kalendar ili planer. Ako ste uvek umorni, namestite sebi vreme za spavanje i držite se toga. Sa ovim problemima sa kojima se suočavate nije tako teško nositi se – samo morate da se saberete i rešite ih!



Jarac


Čeka vas divan mesec, Jarčevi! Zona romantike, seksa i zabave na vašem grafikonu je osvetljena fluorescentnom bojom od strane svih Bikovih astro-vremenskih prilika. Bilo da ste samci, zaglavljeni u situaciji, ili srećni sa partnerom, tu su tone romantike, super vruć seks, i samo prokleto dobar provod za vas. Uživajte!



Vodolija


Bik je spor i postojan znak, a vi ovog meseca stvari shvatate veoma, veoma sporo. U suštini sve vreme provodite kod kuće (da, čak i više nego obično), i provodite mnogo vremena pričajući sa porodicom, ne toliko sa prijateljima ili kolegama. Ponovo ste u kontaktu sa prošlošću i korenima ovog meseca, Vodolije, i senzitivni ste na sve. Sredite svoj unutrašnji svet odmah, kako biste spremno dočekali sezonu Blizanaca u maju.

Ribe


Sezona Bika je tu da vam pomogne da se otvorite drugima. Nemojte pogrešno da shvatite, lako se povezujete sa ljudima, ali te veze su često kratkotrajne ili površne. Trenutno stvarate značajnija prijateljstva i vodite važne razgovore. I vi postajete bolji govornik i slušalac. Čestitamo!

 

Ako je tvoj problem prirodno tanka kosa, postići željeni volumen nije lako!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>