Region

Svet

Bivša žena Vladimira Stanojevića nakon šest godina od brutalnog prebijanja!

Bivša žena Vladimira Stanojevića nakon šest godina od brutalnog prebijanja i dalje čeka pravdu! Mariju Žujović gubi volju da dokaže šta je voditelj uradio! Povrede su bile jezive!

Bivša žena Vladimira Stanojevića nakon šest godina od brutalnog prebijanja! Screenshoot/Instagram

Prošlo je šest godina od kada je voditelj Vladimir Stanojević pretukao svoju tadašnju suprugu Anu Mariju Žujović i ostavio je sa dva naprsnuća sinusne i jagodične kosti, a ona otkriva da sudsko razrešenje još uvek traje. Na poslednjem ročištu Vladimir se nije pojavio.

Fitnes instruktorka kaže da i sada oseća strah i jezu kada pogleda fotografije na kojima je prebijena, te otkriva da se voditelj godinama ne pojavljuje na sudu jer je u Las Vegasu.


- Postupak je i dalje na sudu, malo se sve odužilo zbog toga što on nije u zemlji. Njegov advokat je izneo da je “na usavršavanju engleskog jezika u Las Vegasu”. Zbog toga i zbog cele epidemiološke situacije u svetu, na poslednje ročište nije mogao da dođe jer opet, kako navodi advokat, “nije mogao da nađe kartu”. Sve u svemu verujem da će se jednog dana sve završiti - kaže Ana Marija, i dodaje:

- U početku stvarno jesam bila uporna da se istina sazna i da se postupak na sudu privede kraju, ali iskreno posle šest godina sve manje imam te upornosti, i čini mi se da će trebati vremena...

Na pitanje da li je tokom svih ovih godina uspela da oprosti Vladimiru, da li je ikada pokušao da stupi u kontakt s njom, fitnes instruktorka je odsečna: - Ne.


Kako otkriva, samog događaja ne voli da se seti jer joj naviru sva loša osećanja.


- Ne volim da se prisećam tog nemilog događaja, i dalje me obuzme jeza, strah, razočaranje, tuga, bol... Zato se trudim da se što manje prisećam i pričam o tome - priča Ana Marija, i objašnjava da su povrede bile još teže nego što se na fotografijama vidi.

- Uplašim se i sad kad ih vidim, ali s obzirom na to da sam imala teške telesne povrede, dva naprsnuća sinusne i jagodične kosti, slike su još i dobre... Dugo posle toga sam išla kod psihologa, jer sam se trudila da ostanem jaka, posao koji radim mi ne dozvoljava da se povučem i zatvorim u sebe, konstantan kontakt s klijentima, novinarima, celom javnom scenom i 101 pitanje lakše se prevaziđe kad imate stručno lice da vas kroz to vodi. A ono što mi je jedino davalo snagu na tom putu su poruke devojaka koje su isto ili slično prošle ili onih koje poznaju nekoga kome se tako nešto dogodilo. Ne možete verovati koji je to broj... Jedino to me je teralo i dalje drži da ne odustanem od celog postupka - ističe fitnes instruktorka.


Vladimir je nakon prebijanja bivše devojke pobegao u Ameriku, a sada je oženjen crnkinjom.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>